Annonce
forside

Målfest i Sydbank Arena

Kolding IF fik søndag eftermiddag endnu engang gæster i Sydbank Arena. Denne gang var det bundholdet Bov IF, der skulle møde det selvtillidsfulde Kolding hold. Kolding var klare favoritter til kampen med fem sejre i bagagen, hvor Bov IF derimod kun har fået et enkelt point i ni kampe og dermed ikke så, så stærke ud.

Kolding viste sig frem fra start af, og kom hurtigt foran. Det var dog først de sidste ti minutter målfesten for alvor begyndte. Her scorede Kolding nemlig hele seks af deres 12 mål. Kolding sejrede stort, og har nu endnu mere selvtillid med sig til næste weekends kamp imod topholdet fra Sønderborg Inter.

Næste kamp er søndag d. 28/1 klokken 16:30 i SwipBox Arena imod Sønderborg Inter.

Kolding IF - Bov IF 12 -2 (4-1)

Futsal, liga, herrer

Målscorer for Kolding: Robin Kragelund (1. og 29.), Ergjan 'Addi' Toplica (5., 36. og 37.), Søren Zachariassen (6., 31. og 39.), Martin Engels (15.), Peter Buhl Madsen (26. og 36.) og Narek Djoulakian (32.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Efter lokalplanbommert: Varde Bolig Administration lægger Ingeniørgruppen på køl

Leder For abonnenter

JV mener: Først nu er Britta Nielsen dømt

Det har vakt berettiget opsigt, at det over en lang årrække lykkedes Britta Nielsen at stjæle over 100 millioner kroner, som ellers skulle være brugt til gavn for de svageste borgere i samfundet. Hvordan kunne en betroet offentligt ansat optræde så kynisk? Og hvordan kunne kontrolmekanismerne i en ellers gennemreguleret offentlig sektor svigte i så uhørt grad? Det er spørgsmål, mange danskere savner gode svar på. Og med god grund. For Britta Nielsen-sagen er sammen med andre statslige skandaler i de senere år med til at skabe tvivl om, hvorvidt vores samfund virkelig er så ukorrupt og velfungerende, som vi ellers godt kan lide at bryste os af. Desværre har Britta Nielsen også kunnet have oplevelsen af at være dømt på forhånd. Her er, hvad daværende socialminister Mai Marcado (K) sagde om Britta Nielsen i efteråret 2018 til Berlingske: - Man er virkelig gennemgående et dårligt menneske, når man vælger at stjæle fra den her gruppe. Så har man jo ingen moral og ingen nedre grænse for anstændighed. Mai Mercado havde fuldstændig ret i sin bedømmelse af Britta Nielsen. Men det var meget upassende, at hun stemplede Britta Nielsen som skyldig, inden retten havde talt. Det var en udtalelse, der formentlig er i strid med god forvaltningsskik, da Mai Mercado på det tidspunkt var minister og dermed havde et særligt ansvar. Såvel borgere, medier som politikere kan undervejs i en så omtalt sag som denne nemt komme til at bruge formuleringer, der reelt slår fast, at den mistænkte er skyldig. Men det er meget vigtigt, at vi holder fast i, at det kun er de uafhængige domstole, som kan frikende eller dømme en anklaget. Det skal også gælde for en gennemført kynisk svindler som Britta Nielsen. Selv om hun siden efteråret 2018 af de fleste har været opfattet som skyldig, var det først tirsdag klokken 16.30, at hun fik sin dom ved Københavns Byret. Mange vil nok mene, at hun havde fortjent en længere straf end de seks år og seks måneders fængsel, det blev til. Men det er ligegyldigt for Britta Nielsens sag, hvad den enkelte borger mener. Retten har talt, og sådan skal det være i et retssamfund.

Kolding

Mere regn på vej: Beredskab holder ekstra øje med vandstand i Kolding efter oversvømmelser

Annonce