Annonce
Sport

Målscorer Kristensen: Det kunne ikke være mere perfekt

Mathias Kristensen sørgede for 2-0-målet, da EfB slog FC Nordsjælland med 3-0 søndag. Foto: John Randeris/Scanpix 2018

EfB kronede en flot efterårssæsonen med en suveræn 3-0-hjemmesejr over FC Nordsjælland. Spillerne tager derfor en rigtig god følelse med på juleferie, inden holdet starter træningen op igen i starten af januar.

Ferie: Sikke en måde at slutte året af på. En 3-0-sejr hjemme mod FC Nordsjælland skubbede al snak til side om, at EfB var ved at trænge til juleferie efter fem kampe i træk uden sejr i superligaen. Nu kan holdet holde jul med et smil på læben og stadig med gode muligheder for top seks.

Mathias Kristensen stod for 2-0-målet, da han satte en inderside på Adrian Petres indlæg efter 20 minutters spil, og han var efter kampen en glad mand.

- Vi har ikke vundet i fem kampe nu, så det kunne ikke være mere perfekt at slutte af med en hjemmesejr på 3-0 over FC Nordsjælland, inden vi går på juleferie. Det kunne vi ikke have skrevet bedre inden, så vi er ikke andet end tilfredse, sagde Mathias Kristensen.

Sejren blev til efter en kamp, hvor EfB specielt i 1. halvleg havde gode muligheder næsten hver eneste gang, holdet kom op i nærheden af FCN's felt, og Mathias Kristensen følte også, at holdet dominerede og havde kampen fuldstændig under kontrol hele vejen igennem. Der var derfor også kun positive ting at sige, da Mathias Kristensen blev bedt om sit facit på efteråret.

- Det er en følelse af, at vi har haft et rigtig godt efterår og måske også har leveret over forventning. Vi kom som oprykker og vidste selvfølgelig godt, at det ville blive svært, men jeg synes, at den måde, vi har præsteret på, og de point vi har fået skrabet sammen, er yderst godkendt, så det er en rigtig god følelse at gå på juleferie på.

Annonce

Lammers: Det er i vores egne hænder

Hos træner John Lammers var der også stor tilfreds med præstationen i dag og i efteråret generelt. Han fortalte, at han havde været meget rolig på bænken under hele kampen, fordi holdet havde så godt styr på det.

- Nogle gange går vi over vores niveau, og andre gange rammer vi under som for eksempel i forrige uge mod Aalborg, hvor vi spillede en virkelig skidt kamp. Men det var faktisk den første rigtigt dårlige kamp i sæsonen. Det var rigtig godt at slutte året af med en sejr, og som jeg sagde til spillerne inden kampen, så handlede det i dag om, hvem der ville vinde mest, og jeg synes, at vi viste fra første øjeblik, at det var os, sagde John Lammers.

Med sejren er EfB oppe på 29 point, hvor der måske skal omkring 36 point til for at slutte i top seks.

- Vi vil slutte så højt som muligt. Vi startede sæsonen med målet om at undgå nedrykning, og nu hvor vi er i top seks, så vil vi selvfølgelig gerne prøve at blive der. Vi har seks kampe tilbage. Tre hjemme og tre ude, og vi har mulighederne. Det er i vores egne hænder, sagde John Lammers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Nu har 179 personer med coronavirus mistet livet i Danmark

Esbjerg

Esbjerg løber sammen og hver for sig

Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce