Annonce
Billund

MåltidsBoksen har set dagens lys: Kok og slagter sender færdigretter til hele landet

Kokken Morten A. Sørensen og slagteren Ulrik E. Jensen har lejet sig ind på Grønbjerg Hotel med deres iværksættereventyr MåltidsBoxen. Foto: Chresten Bergh

To iværksættere, en kok fra Billund og en slagter fra Herning, er begyndt at producere færdigretter, som de sender til kunder over hele landet. De satser på vækst de kommende år.

Annonce

Billund: MåltidsBoxen er navnet på en ny virksomhed, som allerede efter de første uger kan sende måltidskasser med færdigretter ud til kunder i hele landet.

Konceptet minder om det, der er kendt fra andre leverandører: Man kan vælge mellem forskellige kasser i abonnement eller som enkeltlevering. Det foregår på MåltidsBoxens hjemmeside senest torsdag klokken 12, og søndag aften eller mandag morgen står en kasse med retter til den kommende uge.

Bag konceptet står de to iværksættere, kokken Morten Askjær Sørensen fra Billund og slagteren Ulrik Emtkær Jensen fra Herning, som fra deres egne familier kender ulvetimen, hvor man både skal finde på, købe ind og have mad på bordet i en fart. Derfor kan MåltidsBoxen fungere som en redning i travle familie. For det tager ikke mange minutter at åbne bakkerne med retter, der er lige til at varme.

- Der er ikke mange, der laver maden helt færdig, som vi gør. Der er heller ikke mange, der leverer til singler. Vi kan se, at der er et marked, siger Ulrik E. Jensen, der ikke lægger skjul på, at han kom med et sejrsbrøl, da den første kunde meldte sig.

Siden blev én til 15, ugen efter 25 og i denne uge leverer MåltidsBoxen færdigretter til 35 familier og singler over hele landet.

Målet er i første omgang 100 kunder, så de to, der til daglig arbejder i Legoland, kan ansætte kokke og medhjælpere.

Vi tror på konceptet med færdigretter. Det skal nok blive stort.

Morten A. Sørensen

MåltidsBoxen

MåltidsBoxen leverer hverdagsmad, der blot skal varmes. Firmaet leverer over hele landet.

Konceptet er enkelt: På hjemmesiden kan man vælge mellem tre boxe: Hverdags-, vegetar og flexiboxen og vælge til 1, 2, 3 eller 4 personer.

Man kan se menuplanen to uger frem.

I uge 24 er der blandt andet frikadeller, kyllingebryst og hakkebøffer samt grillet squash og falaffel på menuen.

Prisen per kuvert varierer mellem 99 og 57 kroner.

Se mere på www.maaltidsboxen.dk

Ulrik E. Jensen og Morten A. Sørensen, hhv. slagter og kok, har lejet sig ind på Grønbjerg Hotel, hvor de hver søndag står i køkkenet og laver mad til den kommende uge. Iværksættervirksomheden MåltidsBoxen sender kasser med færdigretter til kunder i hele landet. Foto: Chresten Bergh
Annonce

Grønbjerg Hotel

Morten A. Sørensen og Ulrik E. Jensen har lejet sig ind på Grønbjerg Hotel, hvor køkkenet er ledigt om søndagen.

Klokken 5.30 mødes de to, og så bliver der ellers lavet mad i lange baner. Omkring middagstid er retterne klar, bliver pakket i bakker og kasser med køleelementer og kørt ud til kunderne. I lokalområdet er det de to indehavere selv, der kommer med maden, mens vognmænd kører til både København, Århus og Thisted.

- Det er fint selv at komme ud og få feedback fra dem, der er faste kunder, siger Morten A. Sørensen.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Team Esbjerg For abonnenter

Det holdt ualmindelig hårdt: Til sidst fik Team Esbjerg dog slæbt sejren hjem

Trekantområdet

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Annonce