Annonce
Billund

MåltidsBoksen har set dagens lys: Kok og slagter sender færdigretter til hele landet

Kokken Morten A. Sørensen og slagteren Ulrik E. Jensen har lejet sig ind på Grønbjerg Hotel med deres iværksættereventyr MåltidsBoxen. Foto: Chresten Bergh

To iværksættere, en kok fra Billund og en slagter fra Herning, er begyndt at producere færdigretter, som de sender til kunder over hele landet. De satser på vækst de kommende år.

Billund: MåltidsBoxen er navnet på en ny virksomhed, som allerede efter de første uger kan sende måltidskasser med færdigretter ud til kunder i hele landet.

Konceptet minder om det, der er kendt fra andre leverandører: Man kan vælge mellem forskellige kasser i abonnement eller som enkeltlevering. Det foregår på MåltidsBoxens hjemmeside senest torsdag klokken 12, og søndag aften eller mandag morgen står en kasse med retter til den kommende uge.

Bag konceptet står de to iværksættere, kokken Morten Askjær Sørensen fra Billund og slagteren Ulrik Emtkær Jensen fra Herning, som fra deres egne familier kender ulvetimen, hvor man både skal finde på, købe ind og have mad på bordet i en fart. Derfor kan MåltidsBoxen fungere som en redning i travle familie. For det tager ikke mange minutter at åbne bakkerne med retter, der er lige til at varme.

- Der er ikke mange, der laver maden helt færdig, som vi gør. Der er heller ikke mange, der leverer til singler. Vi kan se, at der er et marked, siger Ulrik E. Jensen, der ikke lægger skjul på, at han kom med et sejrsbrøl, da den første kunde meldte sig.

Siden blev én til 15, ugen efter 25 og i denne uge leverer MåltidsBoxen færdigretter til 35 familier og singler over hele landet.

Målet er i første omgang 100 kunder, så de to, der til daglig arbejder i Legoland, kan ansætte kokke og medhjælpere.

Annonce

Vi tror på konceptet med færdigretter. Det skal nok blive stort.

Morten A. Sørensen

MåltidsBoxen

MåltidsBoxen leverer hverdagsmad, der blot skal varmes. Firmaet leverer over hele landet.

Konceptet er enkelt: På hjemmesiden kan man vælge mellem tre boxe: Hverdags-, vegetar og flexiboxen og vælge til 1, 2, 3 eller 4 personer.

Man kan se menuplanen to uger frem.

I uge 24 er der blandt andet frikadeller, kyllingebryst og hakkebøffer samt grillet squash og falaffel på menuen.

Prisen per kuvert varierer mellem 99 og 57 kroner.

Se mere på www.maaltidsboxen.dk

Ulrik E. Jensen og Morten A. Sørensen, hhv. slagter og kok, har lejet sig ind på Grønbjerg Hotel, hvor de hver søndag står i køkkenet og laver mad til den kommende uge. Iværksættervirksomheden MåltidsBoxen sender kasser med færdigretter til kunder i hele landet. Foto: Chresten Bergh

Grønbjerg Hotel

Morten A. Sørensen og Ulrik E. Jensen har lejet sig ind på Grønbjerg Hotel, hvor køkkenet er ledigt om søndagen.

Klokken 5.30 mødes de to, og så bliver der ellers lavet mad i lange baner. Omkring middagstid er retterne klar, bliver pakket i bakker og kasser med køleelementer og kørt ud til kunderne. I lokalområdet er det de to indehavere selv, der kommer med maden, mens vognmænd kører til både København, Århus og Thisted.

- Det er fint selv at komme ud og få feedback fra dem, der er faste kunder, siger Morten A. Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Mere regn på vej: Beredskab holder ekstra øje med vandstand i Kolding efter oversvømmelser

Leder For abonnenter

JV mener: Først nu er Britta Nielsen dømt

Det har vakt berettiget opsigt, at det over en lang årrække lykkedes Britta Nielsen at stjæle over 100 millioner kroner, som ellers skulle være brugt til gavn for de svageste borgere i samfundet. Hvordan kunne en betroet offentligt ansat optræde så kynisk? Og hvordan kunne kontrolmekanismerne i en ellers gennemreguleret offentlig sektor svigte i så uhørt grad? Det er spørgsmål, mange danskere savner gode svar på. Og med god grund. For Britta Nielsen-sagen er sammen med andre statslige skandaler i de senere år med til at skabe tvivl om, hvorvidt vores samfund virkelig er så ukorrupt og velfungerende, som vi ellers godt kan lide at bryste os af. Desværre har Britta Nielsen også kunnet have oplevelsen af at være dømt på forhånd. Her er, hvad daværende socialminister Mai Marcado (K) sagde om Britta Nielsen i efteråret 2018 til Berlingske: - Man er virkelig gennemgående et dårligt menneske, når man vælger at stjæle fra den her gruppe. Så har man jo ingen moral og ingen nedre grænse for anstændighed. Mai Mercado havde fuldstændig ret i sin bedømmelse af Britta Nielsen. Men det var meget upassende, at hun stemplede Britta Nielsen som skyldig, inden retten havde talt. Det var en udtalelse, der formentlig er i strid med god forvaltningsskik, da Mai Mercado på det tidspunkt var minister og dermed havde et særligt ansvar. Såvel borgere, medier som politikere kan undervejs i en så omtalt sag som denne nemt komme til at bruge formuleringer, der reelt slår fast, at den mistænkte er skyldig. Men det er meget vigtigt, at vi holder fast i, at det kun er de uafhængige domstole, som kan frikende eller dømme en anklaget. Det skal også gælde for en gennemført kynisk svindler som Britta Nielsen. Selv om hun siden efteråret 2018 af de fleste har været opfattet som skyldig, var det først tirsdag klokken 16.30, at hun fik sin dom ved Københavns Byret. Mange vil nok mene, at hun havde fortjent en længere straf end de seks år og seks måneders fængsel, det blev til. Men det er ligegyldigt for Britta Nielsens sag, hvad den enkelte borger mener. Retten har talt, og sådan skal det være i et retssamfund.

Annonce