Annonce
Billund

Måltidsboxen har forrygende travlt: Børnefamilierne har nok at se til

Morten Askjær Sørensen til rejsegildet på Thorsvej i Grindsted. Byggeriet står snart færdigt, og Måltidsboxen rykker ind i de nye lokale i løbet af et par uger. Arkivfoto: Martin Ravn
Måltidsboxen forsyner især børnefamilier med færdiglavet mad. Firmaet er blot to år gammelt og har oplevet stor vækst. Coronakrisen lægger ekstra vækst oven i hatten, og firmaet har netop ansat to nye kokke.
Annonce

Billund Kommune: Måltidsboxen har travlt - og coronakrisen har skubbet endnu mere til travlheden.

Det bekræfter indehaver af måltidskassefirmaet, Morten Askjær Sørensen, der oplever, at der bliver bestilt langt flere måltidsbokse, end der normalt bliver bestilt på denne tid af måneden.

- Vi har flere tusinder besøgende på vores hjemmeside hver dag, så vi oplever stor travlhed, siger Morten Askjær Sørensen, der ikke ønsker at sætte præcise tal på firmaets fremgang.

Fra 1. april ansætter Måltidsboxen dog to nye kokke. Det sker blandt andet for at kunne følge med efterspørgslen, som coronakrisen har sat gang i.

- Vi kan jo se, at det her ikke vil stoppe om hverken en uge eller to, og bagefter vil der være eftervirkninger, så det tør vi godt, siger Morten Askjær Sørensen, der dermed vil have ansat 33 medarbejdere.

Vi har flest kunder på Østkysten, Fyn og Sjælland. På Vestkysten er der ikke ret meget.

Morten Askjær Sørensen, Måltidsboxen

Annonce

Coronavirus udfordrer også

Lige nu glæder han sig desuden til at flytte fra det nuværende køkken på Grønbjerg Hotel til et nyt og større køkken i Grindsted inden for få uger.

- Siden august har vi måttet skrue ned for markedsføringen for at kunne følge med, men nu med coronasmitten trænger vi snart til at komme i noget større, siger Morten Askjær Sørensen, hvis største målgruppe er børnefamilier.

- Vi oplever lige nu, at folk helst ikke vil ud blandt mange og gerne vil være fri for turen i supermarkedet. Samtidig skal forældre hjemmeundervise deres børn og passe deres eget arbejde samtidig, og generelt vil folk gerne pleje deres fritid, siger Morten Askjær Sørensen, der til april kan fejre firmaets to års fødselsdag.

Annonce

Medarbejdere delt op

Coronavirussen giver dog også firmaet udfordringer:

- Internt har vi måttet lave om på nogle processer. Hygiejnen har vi hele tiden været flittige med, men den har også fået et ekstra nøk, og så har vi valgt at dele medarbejderne op, så vi ikke er så mange i køkkenet samtidig, siger Morten Askjær Sørensen, hvis værste scenarie er, at medarbejderne bliver smittet med coronavirus eller begynde at smitte hinanden internt.

- Så vil vi ikke længere kunne levere. Så er der symptomer på forkølelse eller lidt feber, sendes medarbejderne direkte hjem. Vi har haft et par stykker, men det gik hurtigt over igen, og det er blevet bekræftet af lægen, at der ikke var tale om coronavirus.

Måltidsboxen

Måltidsboxen leverer hverdagsmad, der blot skal varmes. Firmaet leverer over hele landet.

På hjemmesiden kan man vælge mellem flere forskellige bokse: Hverdags-, veganer- og flexiboxen. Samt slanke-, pizza-, og brødboxen.

Måltidsboxen har siden starten holdt til på Grønbjerg Hotel, men flytter snart til et nyt produktionskøkken i Grindsted.

Måltidsboxen ejes i dag af stifter Morten A. Sørensen, Billund, samt to investorer.

Se mere på www.maaltidsboxen.dk

JydskeVestkysten kører samtidig en kampagne for at opfordre folk til at handle lokalt.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund

Efter 37 år: Bjarne lukker Tøj og Sport

Annonce