Annonce
Erhverv

MåltidsBoxen snart klar med sit nye storkøkken

Morten A. Sørensen (t.v.) kan omkring årsskiftet rykke sin iværksættervirksomhed MåltidsBoxen ind i det nye domicil på Thorsvej. Virksomheden er ikke meget mere end et år gammel, men har allerede 28 medarbejdere. Foto: Martin Ravn
Virksomheden MåltidsBoxen er vokset eksplosivt i løbet af de års tid, den har eksisteret. Omkring årsskiftet er et nyt domicil rejst på Thorsvej i Grindsted, hvor firmaets 28 medarbejdere vil komme til at holde til.

Grindsted: Mod slutningen af året eller straks i begyndelsen af det nye år vil MåltidsBoxen kunne rykke ind i sit eget nybyggede domicil på Thorsvej i den østlige ende af Grindsted. Håndværkerne er for tiden i fuld gang med byggeriet af det nye domicil, og tirsdag blev der holdt rejsegilde på projektet.

I dag lejer firmaet sig ind på Grønbjerg Hotel, men Morten A. Sørensen, der ejer og driver MåltidsBoxen, ser frem til at få sit eget domicil, der egner sig bedre til den form for virksomhed, som han driver.

- Vi har en masse flamingokasser, som fylder en hel del, og her får vi et større rum, hvor der kan være køl hele tiden. Det er optimalt til det, vi skal lave, fortæller Morten A. Sørensen.

Annonce

MåltidsBoxen

MåltidsBoxen leverer hverdagsmad, der blot skal varmes. Firmaet leverer over hele landet.

På hjemmesiden kan man vælge mellem tre bokse: Hverdags-, vegetar og flexiboxen. Der er også kommet en pizza- og en lørdagsbox til.

Man kan se menuplanen to uger frem.

Se mere på www.maaltidsboxen.dk

MåltidsBoxen har siden starten holdt til på Grønbjerg Hotel, men flytter i slutningen af året til et nyt produktionskøkken i Grindsted.

MåltidsBoxen ejes i dag af stifter Morten A. Sørensen, Billund, samt to investorer.

MåltidsBoxen har derudover 27 ansatte og omsætter for mere end en million kroner om måneden.

Plads til at udvide

MåltidsBoxen beskæftiger sig med at producere færdigretter, der sendes til kunder over hele landet. Kunderne er typisk børnefamilier, der gerne vil prioritere mest mulig tid med hinanden og derfor gerne vil kunne gøre aftensmaden klar på 10 minutter, samt singler i alle aldre, hvor det at stå i køkkenet ikke er nogen yndlingsbeskæftigelse.

Det er ikke meget mere end et år siden, at firmaet blev grundlagt, men det er allerede vokset eksplosivt og har nu 28 ansatte. Derfor er der i det nye domicil også taget højde for, at det tal kan vokse endnu mere.

- Til at starte med vil vi bruge 400 kvadratmeter, men jeg håber da på, at vi på et tidspunkt kan udvide. Det er der allerede blevet gjort klar til, siger Morten A. Sørensen, som derfor bygger et domicil på 1100 kvadratmeter.

Kører efter planen

Byggeriet af domicilet på Thorsvej skrider meget hurtigt fremad, og både ejer og medarbejdere ser naturligvis frem til at kunne rykke i nye og moderne lokaler. Byggeprocessen er foreløbig gået om planlagt og skulle altså gerne være færdig om et par måneder.

- Vi blev en lille smule forsinket i begyndelsen, men det er ikke noget, som vi mærker noget til. Nu kører det planmæssigt, og det er nogle meget effektive håndværkere, siger Morten A. Sørensen.

Selvom virksomheden MåltidsBoxen ikke er meget mere end et år gammel, har den allerede 28 ansatte. Foto: Martin Ravn
Både venner og bekendte var forbi Thorsvej, da MåltidsBoxen kunne vise det, der inden længe er virksomhedens nye domicil, frem. Foto: Martin Ravn
Der var masser af kranse til rejsegildet - og da der var langt op til toppen, var det nødvendigt med hjælp for at få dem hejst til vejrs. Foto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dronningens jernnæve

Der er nærmest altid uro i det engelske kongehus, og den seneste tid har uroen haft den iltre prins Harry som omdrejningspunkt. Prins Harry er bror til prins William, der en dag bliver konge, og yngste søn af prins Charles og prinsesse Diana, og sammen med sin kone, den borgerligt og amerikansk fødte hertuginde Meghan, ønsker han at trække sig som såkaldt seniormedlem af kongefamilien. Det er blandt andet ønsket om mere privatliv, der har bragt det unge ægtepar på disse tanker. Den engelske dronning Elisabeth har reageret ved at efterkomme parrets ønske, men samtidig også frataget dem retten til at kalde sig "kongelige højheder", frataget dem retten til at modtage apanage ligesom de to skal tilbagebetale cirka 20 millioner kroner for den nylige renovering af deres residens Frogmore Cottage. Der er langt fra det engelske til det danske kongehus, men dronning Elisabeths beslutning virker klog. Selv om man som kongelig er født ind i en særlig skæbne, er der historisk flere eksempler på, at medlemmer af forskellige kongehuse har frasagt sig disse nedarvede privilegier. I England synes dronningens holdning klar: Hvis du ikke vil arbejde som kongelig, får du heller ikke løn som kongelig. Dette spørgsmål kommer vi uden tvivl også til at diskutere inden længe her i Danmark, idet der i kongehuset lige nu er usædvanligt mange børn. En del af disse vil formentlig heller ikke som voksne kunne fylde en tilværelse ud inden for kongehuset, og derfor vil den til den tid siddende regent i samråd med regering og Folketing skulle træffe beslutninger i samme boldgade som dronning Elisabeths. Et kongehus med nedarvede privilegier er egentlig som konstruktion en anakronisme, men da eksempelvis det danske kongehus nyder massiv folkelig opbakning, er det i praksis en ganske demokratisk indretning. Imidlertid hviler en del af populariteten utvivlsomt på en bred accept af forholdet mellem aflønning og indsats, og her er det klart, at medlemmer af kongehuset for at få apanage skal arbejde for pengene.

Kolding

Handicap-forum kritiserer adgangsforholdene på Kolding Sygehus: Det er for hårdt at komme ind i manuel kørestol

Kolding For abonnenter

Emilie skal flytte fra sin lejlighed på grund af rotter: - Jeg kan ikke sove om natten

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];