Annonce
Varde

Måske bliver Seawest aldrig udvidet - torskedumt?

Tom Arnt Thorup. PR foto

For lidt tid siden valgte vi i byrådet, at sende en ansøgning ind til ministeriet for at få lov til at lave et nyt sommerhusområde.

I den forbindelse valgte vi ikke, at indsende ansøgning nummer to - som kunne have omfattet området lige over for Seawest. (Ses af sagsfremstillingen)

Der er ikke tvivl om, at den nye Investgruppe der ejer Seawest er klar på at udbygge med yderligere sommerhuse.

I planen denne gang var der ønske om almindelige sommerhuse, og derfor undres jeg endnu mere.

Jeg kan huske, at nogen ad åre har kæmpet netop for, at dette område ikke skulle blive a la Seawesthusene (som jeg intet har imod) - men er område for almindelige sommerhuse.

Nu hvor muligheden var tilstede, sagde vi nej.

Der må have været flertal for. Normalt er V progressive, her ville DF og vi (L) vel også have nikket og med As turistholdning - må der have været total flertal?

Så hvorfor stemte vi så egentlig ikke for en MULIGHED for udvidelse? Trist?

Torskedumt, for får vi nogensinde muligheden igen?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Formand bebuder sværm af politianmeldelser om støjgener og musiklarm ved populær badebro

Tønder

Håndboldpiger klar til VM

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Sønderborg

Ugen i billeder: Så du det?

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];