Annonce
Aabenraa

Mægler: Vores største salg nogensinde

Jan Sisseck har tidligere sammen med ustruen Tina drevet Sandskaer Strandcamping på Løjt Land nord for Aabenraa, men de solgte pladsen i 2016, fordi de ønskede at flytte tilbage til Sjælland. Her driver de sammen virksomheden Campingmæglerne, der netop har solgt Frigård Camping for en tidligere kollega i Kollund. Deres hidtil største salg. Arkivfoto: Timo Battefeld
Det er ikke hver dag, man kan formidle et salg af en campingplads til et to-cifret millionbeløb, men det var lige netop, hvad ægteparret Sisseck kunne.
Annonce

Kollund: Hverken sælger eller køber ønsker prisen på Frigård Camping gjort frit tilgængelig, men solgt er én af Danmarks største campingpladser - Frigård Camping - i Kollund.

Og formidler af salget er to tidligere kolleger, Tina og Jan Sisseck, som indtil for fem år siden havde Sandskaer Strandcamping lidt uden for Aabenraa. I dag driver de virksomheden Campingmæglerne.

- Vi kan godt mærke, at der i år har været en stor interesse for køb af campingplads, og det er en interesse, som rækker ud over de normale aktører. Det kan være nogle, som køber ejendomme og hoteller, siger Jan Sisseck, som peger på en positiv covid-19-konsekvens.

- Det har givet et lille boost. Det har været positivt for campingbranchen, så noget godt er der kommet ud af det. Trods alt, synes Jan Sisseck.

Campingmæglerne går i hvert fald ind til 2021 med optimismen på højeste blus.

- Det er den største plads, vi har solgt, og det er dejligt, at det kan lade sig gøre, siger Jan Sisseck, som stadig har en anden stor plads - Bunken Strand Camping syd for Skagen - til salg for det statslige selskab Freja Ejendomme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

20-årig trafikdræbt mand er identificeret: Han stødte frontalt ind i en lastbil i sin VW Up

Regionalt

Coronasmitten tager endnu et dyk i hele landsdelen: Også antallet af indlagte daler

Annonce