Annonce
Sport

Mæhle efter 1-4: Liverpool bliver farlig på sekunder

Francois Walschaerts/Ritzau Scanpix
Liverpool kan gå fra at være ufarlige, til at bolden ligger i målet få sekunder efter, siger Genk-dansker.

Belgiske Genk spillede faktisk en fin kamp onsdag aften mod Liverpool i Champions League, men tabte alligevel hjemmekampen med 1-4.

Liverpool lynede i glimt med farlige angreb, som i flere situationer endte i sublime scoringer.

Joakim Mæhle, der fik fuld spilletid hos Genk som højreback, måtte tage hatten af.

- Jeg synes, at sejrens størrelse var i overkanten. Vi kan være stolte af vores kamp, men Liverpool har bare kvalitet. Holdet kan gå fra ikke at være farligt, til at bolden ligger i målet få sekunder efter, siger Joakim Mæhle til TV3+.

Genk bød favoritten op til dans og havde mange gode muligheder i særligt første halvleg, som sluttede 0-1. Genk havde bolden i nettet, men VAR annullerede målet for en marginal offside.

Trods nederlaget var det en stor oplevelse for Mæhle.

- Det er fedt at spille mod verdensstjerner. Der venter os også en stor oplevelse på Anfield senere, siger Mæhle.

Alex Oxlade-Chamberlain blev en afgørende faktor, da han scorede de to første mål fra distancen. Særligt det andet mål var af høj klasse, da han med ydersiden tjattede bolden ind via overliggeren.

- Vi har bygget en masse selvtillid op hen over sæsonen, og i øjeblikket får vi resultaterne. Det er godt. Vi kan tage meget med fra denne kamp, men vi skal forbedre os til weekenden (mod Tottenham i Premier League, red.).

- Vi spillede ikke den bedste første halvleg, men det blev meget bedre i anden halvleg. Og så var det en bonus for mig at score et par mål, siger Alex Oxlade-Chamberlain til britiske BT Sport ifølge uefa.com.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce