Annonce
Sport

Mærket Wozniacki lader op til næste runde

Edgar Su/Reuters
Den danske tennisstjerne har brug for ro, lyder det fra far og træner, efter nervøs kamp mandag.

Ligesom det er sket tidligere i Australian Open, slår holdet omkring Caroline Wozniacki ring om den danske tennisspiller på hviledagene, hvor hun ellers ofte giver kommentarer til pressen.

Da Wozniacki tirsdag lokal tid havde afsluttet sin træning, smuttede hun hurtigt væk fra anlægget.

Far og træner Piotr Wozniacki forklarer beslutningen med, at danskeren fortsat er lidt mærket af afskedsnerver i forbindelse med stjernens sidste turnering.

- Vi har trænet så tidligt, og hun skal sove lidt. Så hun er lidt træt med alle de der nerver og det hele. Hun skal slappe af i dag, siger han efter træningen.

Hverken Piotr eller Caroline Wozniacki lagde efter åbningskampen mandag mod amerikanske Kristie Ahn skjul på, at det havde været en nervøs affære.

Nu handler det om at lade op igen for den danske stjerne, der lød hæs efter pressemødet og også hostede enkelte gange under tirsdagens træning.

Caroline Wozniacki forsikrede dog på mandagens pressemøde, at hun var i fin form. Under tirsdagens træning så det endnu engang også ud til, at hun havde et særdeles godt træf på bolden.

Hviledagen skal den danske tennisstjerne nu bruge til lidt massage og udstrækning, og bagefter skal hun bare slappe af, fortæller Piotr Wozniacki.

Lejren omkring Wozniacki består til afskedsturneringen af et større følge end normalt, og her er humøret højt.

- Der er en fantastisk stemning. Der var i de sidste par år meget god stemning, siger Piotr Wozniacki.

- Vi skal huske, at det er hendes mand (David Lee, red.), det er hendes forældre, det er hendes bror, og det er hendes hittingpartnere, så det kan ikke blive bedre.

Wozniacki spiller næste kamp onsdag mod stortalentet Dayana Yastremska fra Ukraine, som i en af tirsdagens første kampe slog en kvalifikationsspiller.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Se de nyeste tal: 77 indlagte corona-patienter i Region Syddanmark

Danmark

Live: Nu har 179 personer med coronavirus mistet livet i Danmark

Esbjerg

Esbjerg løber sammen og hver for sig

Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce