Annonce
Kolding

Møbelfirma udvider

Kenneth Petersen (t.h.) glæder sig over Haubjerg Indretnings aftale om overtagelsen af Ole Søndergaards livsværk, FKC Møbler. Pressefoto.
Møbel- og indretningsfirmaet Haubjerg Indretning Aps i Kolding har overtaget kendt fynsk virksomhed.
Annonce

Kolding: Det går stærkt hos Haubjerg Indretning ApS i Kolding, men snart går det endnu hurtigere. Firmaet overtager ved årsskiftet det 38 år gamle Odense-firma, FKC Møbler.

- Det er et firma, der minder utrolig meget om os, så det glæder mig, at det er lykkedes os at blive enige om en handel, lyder det fra direktør og indehaver af Haubjerg Indretning Aps, Kenneth Petersen.

For begge firmaer handler det om indretning af blandt andet kontorlandskaber. Kolding-firmaet har hidtil haft kunder i hele Danmark, men primært i Jylland og på Sjælland, så Kenneth Petersen glæder sig til at lære de nye kunder, der primært kommer fra Fyn.

Annonce

Bevarer navnet

Selvom Haubjerg Indretning ApS overtager FKC Møbler, så forbliver flere ting de samme.

- Vi har ansat Ole Søndergaard og Torben Hansen hos os, og det samarbejde glæder vi os også til, noterer Kenneth Petersen, der er stolt over muligheden for at få drive FKC Møbler videre.


Det glæder mig, at det er lykkedes os at blive enige om en handel.

Kenneth Petersen


- Et salg har været planlagt i nogle år, men jeg skulle finde den rigtige arvtager - og det er lykkedes med Kenneth Petersen, som jeg har kendt i mange år. Det er et rigtig godt firma, og jeg glæder mig over, at aftalen er kommet i hus, siger Ole Søndergaard og fortsætter:

- Jeg har haft 38 gode år som selvstændig og er glad for, at firmaet kan køre videre i det samme lokaler og at jeg må være med.

Navnet FKC Møbler bliver også bevaret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Arbejdsbyrden blev for stor for lille købmand: - Når man kører grædende hjem fra arbejde hver dag, så er det på tide at sige stop

Indland

De første danskere kan potentielt blive vaccineret til januar

Annonce