Annonce
Kolding

Møbelhus fik vendt underskud til et mindre plus

Efter et par år med underskud har Vamdrup Møbelhus igen fået overskud. Ejeren Søren Nielsen åbnede i efteråret 2015 Kolding Møbelbutik, men det lukkede efter et år, og nu er der igen fuldt fokus på butikker i Vamdrup, der har gratis pølse til kunderne deres til "Tovlig Torsdag". Arkivfoto: Maria Tuxen Hedegaard

Fuldt fokus på møbelhuset i Vamdrup, oprydning i sortimentet og mere markedsføring er medvirkende til, at der igen er overskud i Vamdrup Møbelhus, siger ejeren Søren Nielsen.

Vamdrup: Efter to år med underskud har Vamdrup Møbelhus fået et mindre plus, viser seneste regnskab, der dækker frem til udgangen af april.

Resultatet før skat lander på 21.000 kroner, mens der var underskud de to foregående år på 275.000 og 285.000 kroner.

Møbelhuset i Vamdrup er kendt i landsdelen på grund af tv-reklamerne, hvor ejeren Søren Nielsen blandt andet har optrådt med komikeren Thomas Eje. Reklamerne går altid efter at få smilet frem, men de to foregående år har der altså ikke været meget at grine af.

Underskuddene faldt sammen med, at ejeren af møbelhuset, Søren Nielsen, i oktober 2015 åbnede Kolding Møbelhus på Platinvej ikke langt fra Kolding Storcenter.

Men søsterselskabet i det nordlige Kolding fik aldrig fat, og allerede efter et år meddelte Søren Nielsen, at møbelhuset i Kolding lukkede, og efter ophørsudsalget begærede han selv forretningen i Kolding konkurs.

Annonce

Ordreindgangen er støt stigende. Vi har fået ryddet yderligere op i sortimentet, og så virker det med markedsføringen og Tovlig Torsdag, hvor vi byder på pølser. Her er mellem 200-300 kunder.

Søren Nielsen, ejer af Vamdrup Møbelhus

Voksende omsætning

Siden har ejeren Søren Nielsen kunne fokusere på Vamdrup Møbelhus, og det har givet pote.

- Vi fik sorteret i varerne og gjorde lidt mere ud af markedsføringen igen blandt andet på tv efter en periode, hvor vi ikke gjorde så meget i det. Samtidig har vi været ved vores leverandører for at få nogle skarpe priser. Og så var det stressende med to butikker. De lå nok også lidt for tæt på hinanden, siger Søren Nielsen.

Virksomheden oplyser ikke omsætningstal, men bruttoresultatet, der er omsætningen fraregnet vareindkøb, er det seneste år steget fra 1,3 til 1,5 millioner kroner, og der er udsigt til, at omsætningen vil stige yderligere i det indeværende regnskabsår, vurderer Søren Nielsen.

- Ordreindgangen er støt stigende. Vi har fået ryddet yderligere op i sortimentet, og så virker det med markedsføringen og Tovlig Torsdag, hvor vi byder på pølser. Her er mellem 200-300 kunder, siger Søren Nielsen.

Annonce
Forsiden netop nu
Team Esbjerg For abonnenter

En præstation til topkarakter: Team Esbjerg pillede totalt pynten af russiske storhold

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Et ja er et ja og binder alle partier i et forlig

Seks partier står bag. Seks partier fra Dansk Folkeparti til SF gik sammen og fik forhandlet et budget hjem – fint og uden de store problemer i øvrigt. For modsat naboerne i Haderslev og større kommuner som Kolding og Esbjerg er der styr på økonomien i Aabenraa. Ikke store og uhyggelige besparelser på børn, unge og ældre her. Tværtimod blev der råd til blandt andet at give skolerne lidt ekstra. Det var dog også helt nødvendigt. Penge til de ældre var der ikke, og det har fået kommunens seniorråd til i et høringssvar til budgettet at komme med dette krav til politikerne: Send flere penge, tak. ET NATURLIGT KRAV, for det er jo nærmest det, rådet er dannet for. At skabe så gode betingelser for kommunens ældre som muligt. Herunder at forlange flere penge i forbindelse med budgetforhandlinger. Kravene bliver ikke efterkommet, selv om byrådets populist par excellence, viceborgmester Ejler Schütt, selvfølgelig ikke kunne dy sig. Jamen, det må vi da se på, lød det sammenfattende fra DF’eren til jv.dk og JydskeVestkysten i begyndelsen af ugen, da vi skrev om Seniorrådets ønsker, og han understregede sin pointe ved at foreslå et møde i forligsgruppen inden for et par uger. Hvorfor sige nej til politisk sympati fra nogle vælgere, når muligheden nu bød sig? Nej vel, dertil er Ejler Schütts politiske næse alt for veludviklet. TIL GENGÆLD VAR der ikke megen respekt eller sympati at hente hos borgmester Thomas Andresen (V). – Undskyld mig, men hvor skal pengene komme fra, lød det nærmest arrigt fra borgmesteren, der bestemt ikke ser nogen anledning til at indkalde forligspartierne igen. Socialdemokratiets nye gruppeformand og nyudnævnte borgmesterkandidat, Erik Uldall Hansen, lod sig ikke friste. Også han står bag det forlig, partiet har givet og taget i. Selvfølgelig gør han det. – Vi har valgt, at børnene og folkeskolerne skulle have, sagde Uldall Hansen som begrundelse. Godt for det. Et ja er et ja, og et forlig er et forlig. Det ville tendere det useriøse at genåbne budgettet, blot et par uger efter det blev underskrevet, fordi man lige kom i tanke om, at der var nogle vælgergrupper, der ikke havde fået. Som om de var glemt. SÅDAN KAN DET POLITISKE arbejde ikke foregå. Nok er den økonomiske situation i Aabenraa fin, nok er der råd til lidt ekstra i 2020, men Aabenraa var for omkring et årti tilbage igennem store og voldsomme besparelser, og en gentagelse af dengang ønsker ingen i byrådet. Slet ikke ved at ødsle i gode tider. Derfor får Seniorrådet et klart nej til sine ønsker om flere penge. Og Schütt må naturligvis stå bag det forlig, han på sit partis vegne har indgået med Venstre, Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti, De Konservative og SF. Eller vælge at træde helt ud. Borgmesteren behøver ikke DF’s stemmer i byrådssalen. Men så langt går Ejler Schütt selvfølgelig ikke, og det var heller ikke tanken bag hans udmeldinger. Han fiskede såmænd bare efter lidt sympati. GOD WEEKEND

Annonce