Annonce
Sydjylland

Mød hovedpersonerne fra JydskeVestkysten i DR-dokumentaren Ryd Forsiden

Det store JV Direkte-arrangement på Folkehjem i Aabenraa med duellen mellem Mette Frederiksen (S) og Lars Løkke Rasmussen (V) tidligere på året spiller også en markant rolle i DR-dokumentaren. Nu kan du møde JydskeVestkystens chefredaktør Mads Sandemann (til højre på billedet) ved et nyt JV Direkte-arrangement i Kolding tirsdag den 10. december. Arkivfoto: Timo Battefeld
Tirsdag den 10. december kan du ved et JV Direkte-arrangement i Kolding møde fire af hovedpersonerne fra JydskeVestkysten, der medvirker i den nye DR-dokumentar Ryd Forsiden, der kører over skærmen de første tre søndage i december.
Annonce

Journalistik er noget af det allermest spændende, fordi det handler om at fortælle gode historier. Nu får du som JydskeVestkysten-læser muligheden for at komme med helt ind i maskinrummet, når vi arrangerer et JV Direkte-arrangement med fokus på JydskeVestkystens deltagelse i en ny journalistisk dokumentar.

Du kan som JydskeVestkysten-læser møde fire af personerne bag den nye store DR-dokumentar ”Ryd Forsiden”, hvor et tv-hold igennem et år har fulgt livet på JydskeVestkysten, Information og Berlingske. De tre timelange dokumentarer sendes de tre første søndage i december klokken 20 på DR1, hvor du som læser og seer får løftet sløret for, hvad der foregår, når medier som JydskeVestkysten dækker nogle af de største og vigtigste sager.

I forbindelse med dokumentaren kan du nu også møde og stille spørgsmål til nogle af de medvirkende:

Du møder journalist Sys Andersen, der sammen med sine kollegaer i løbet af året afslørede massive ledelsesmæssige og økonomiske problemer i Kolding Kommunes skoleforvaltning. Du møder journalist Mathias Overgaard, der i løbet af året tæt dækkede den demensramte Frank Holst og familiens kamp mod den forfærdelige sygdom. Du møder chefredaktør Mads Sandemann, det står i spidsen for journalistikken på JydskeVestkysten og dækningen af årets folketingsvalg. Og du møder fotograf og VJ Jes Hansen, der det seneste år med sit kamera har fulgt livet på JydskeVestkysten.

JV Direkte om Ryd Forsiden

Ryd Forsiden er en DR-dokumentar, der vises de tre første søndage i december.

Nu kan du møde hovedpersonerne i dokumentaren fra JydskeVestkysten ved et JV Direkte-arrangement.

Dato: Tirsdag den 10. december klokken 16.00-17.30.

Sted: JydskeVestkysten, Essen 16. 6000 Kolding.

Pris: Gratis for alle abonnenter

JydskeVestkysten er vært for en vand eller øl i forbindelse med arrangementet.

Der er plads til 80 læsere.

Tilmelding på nembillet.dk eller avisfordele.dk/jydskevestkysten

Annonce

Gratis for JV-abonnenter

Dette JV Direkte-arrangement vil blive modereret af JydskeVestkystens nyhedsredaktør Kim Dahl Nielsen, der også medvirker i den nye dokumentar-serie.

Det finder sted hos JydskeVestkysten på adressen Essen 16 i Kolding tirsdag den 10. december klokken 16.00-17.30.

Arrangementet er gratis for alle JV-abonnenter, og JydskeVestkysten er vært for en vand eller øl i forbindelse med arrangementet, hvor der er plads til 80 læsere.

Tilmelding sker på nembillet.dk eller avisfordele.dk/jydskevestkysten

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Tanja har været sygemeldt med stress tre gange: - Jeg kan bedre holde til presset, når jeg arbejder hjemme

Kolding

Nyt forsøg i Kolding Kommune: Nu må Tanja og kollegaerne arbejde hjemme i op til tre dage om ugen

Annonce