Annonce
Esbjerg

Mads Astrup tager fra Esbjerg til Kolding til 450 nye medarbejdere

45-årige Mads Astrup Sørensen er ny chef for anlægs- og driftsområde i by- og udviklingsforvaltningen. Han afløser Martin Sejersgaard-Jacobsen, som nu er direktør for teknik-, miljø- og kultur i Billund Kommune. Foto: Kolding Kommune
Mads Astrup skifter Esbjerg ud med Kolding, når han 1. december tiltræder som ny områdechef i by- og udviklingsforvaltningen og afløser Martin Sejersgaard-Jacobsen, som er rejst til Billund og steget i graderne.
Annonce

Esbjerg/Kolding: Så har Kolding Kommune fundet den nye chef for det store anlægs- og driftsområde i by- og udviklingsforvaltningen.

Valget er faldet på 45-årige Mads Astrup Sørensen, som kommer fra en stilling som vej- og parkchef i Esbjerg, hvor han har været i 13 år - heraf knap halvdelen som chef.

Mads Astrup starter 1. december, og fra da har han blandt andet ansvaret for at drifte og udvikle Kolding Kommunes infrastruktur, affaldsplan, byggemodninger og grønne arealer.

By- og udviklingsdirektør Merete Dissing glæder sig over at få en ny områdechef med stor erfaring med anlægs- og driftsområdet og indgående kendskab til den kommunale verden.

- Kolding Kommune står midt i en rivende udvikling med mange store udviklingsprojekter, hvor Mads bliver en nøgleperson som sparringspartner for vores dygtige medarbejdere, for chefkollegerne og for politikerne. Jeg er helt tryg ved, at han kan løfte den opgave, da han kommer med en solid viden og erfaring inden for området. Samtidig er han et stærkt ledelseskort, der både har det strategiske og visionære blik på opgaverne, siger hun i en pressemeddelelse.


Det ligger mig meget på sinde at finde frem til de bedste tværgående løsninger i tæt samarbejde med borgere og erhvervsliv.

Mads Astrup Sørensen, ny områdechef i Kolding Kommune


Mads Astrup Sørensen bliver chef for ca. 450 medarbejdere fordelt på fire afdelinger - nemlig Trafik, Vej og Park, Entreprenørafdelingen, Redux – Affald og Genbrug og Rengøringsafdelingen.

Annonce

Trækplaster

Mads Astrup Sørensen er uddannet som skov- og landskabsingeniør og efterfølgende cand.scient. i landskabsforvaltning, og han har siden suppleret sin uddannelse med en diplomuddannelse i ledelse og er nu i gang med en master i public management.

- Jeg glæder mig til at arbejde med Kolding Kommunes designvision, da det ligger mig meget på sinde at finde frem til de bedste tværgående løsninger i tæt samarbejde med borgere og erhvervsliv, og her er designtænkning en oplagt metode, mener Mads Astrup Sørensen.

Han afløser 48-årige Martin Sejersgaard-Jacobsen, der tiltrådte som ny direktør for teknik-, miljø- og kultur i Billund Kommune i august.

Mads Astrup

  • Mads Astrup Sørensen er 45 år. Han bor i Hjerting nord for Esbjerg, er gift med Sanne, der er plejehjemsleder, og har to drenge på 15 og 13 år.
  • Fritiden bliver brugt på familien, haven, sommerhus og på aktiviteter i naturen.
  • Han afløser 48-årige Martin Sejersgaard-Jacobsen, der har været områdechef i Kolding Kommune siden 2013. Sejersgaard-Jacobsen er nu direktør for teknik-, miljø- og kultur i Billund Kommune.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

3. døgn uden nye smittede: Vadehavsskole er ved at have styr på smitteudbrud

Annonce