Annonce
Esbjerg

Mads Astrup tager fra Esbjerg til Kolding til 450 nye medarbejdere

45-årige Mads Astrup Sørensen er ny chef for anlægs- og driftsområde i by- og udviklingsforvaltningen. Han afløser Martin Sejersgaard-Jacobsen, som nu er direktør for teknik-, miljø- og kultur i Billund Kommune. Foto: Kolding Kommune
Mads Astrup skifter Esbjerg ud med Kolding, når han 1. december tiltræder som ny områdechef i by- og udviklingsforvaltningen og afløser Martin Sejersgaard-Jacobsen, som er rejst til Billund og steget i graderne.

Esbjerg/Kolding: Så har Kolding Kommune fundet den nye chef for det store anlægs- og driftsområde i by- og udviklingsforvaltningen.

Valget er faldet på 45-årige Mads Astrup Sørensen, som kommer fra en stilling som vej- og parkchef i Esbjerg, hvor han har været i 13 år - heraf knap halvdelen som chef.

Mads Astrup starter 1. december, og fra da har han blandt andet ansvaret for at drifte og udvikle Kolding Kommunes infrastruktur, affaldsplan, byggemodninger og grønne arealer.

Annonce

By- og udviklingsdirektør Merete Dissing glæder sig over at få en ny områdechef med stor erfaring med anlægs- og driftsområdet og indgående kendskab til den kommunale verden.

- Kolding Kommune står midt i en rivende udvikling med mange store udviklingsprojekter, hvor Mads bliver en nøgleperson som sparringspartner for vores dygtige medarbejdere, for chefkollegerne og for politikerne. Jeg er helt tryg ved, at han kan løfte den opgave, da han kommer med en solid viden og erfaring inden for området. Samtidig er han et stærkt ledelseskort, der både har det strategiske og visionære blik på opgaverne, siger hun i en pressemeddelelse.


Det ligger mig meget på sinde at finde frem til de bedste tværgående løsninger i tæt samarbejde med borgere og erhvervsliv.

Mads Astrup Sørensen, ny områdechef i Kolding Kommune


Mads Astrup Sørensen bliver chef for ca. 450 medarbejdere fordelt på fire afdelinger - nemlig Trafik, Vej og Park, Entreprenørafdelingen, Redux – Affald og Genbrug og Rengøringsafdelingen.

Trækplaster

Mads Astrup Sørensen er uddannet som skov- og landskabsingeniør og efterfølgende cand.scient. i landskabsforvaltning, og han har siden suppleret sin uddannelse med en diplomuddannelse i ledelse og er nu i gang med en master i public management.

- Jeg glæder mig til at arbejde med Kolding Kommunes designvision, da det ligger mig meget på sinde at finde frem til de bedste tværgående løsninger i tæt samarbejde med borgere og erhvervsliv, og her er designtænkning en oplagt metode, mener Mads Astrup Sørensen.

Han afløser 48-årige Martin Sejersgaard-Jacobsen, der tiltrådte som ny direktør for teknik-, miljø- og kultur i Billund Kommune i august.

Mads Astrup

  • Mads Astrup Sørensen er 45 år. Han bor i Hjerting nord for Esbjerg, er gift med Sanne, der er plejehjemsleder, og har to drenge på 15 og 13 år.
  • Fritiden bliver brugt på familien, haven, sommerhus og på aktiviteter i naturen.
  • Han afløser 48-årige Martin Sejersgaard-Jacobsen, der har været områdechef i Kolding Kommune siden 2013. Sejersgaard-Jacobsen er nu direktør for teknik-, miljø- og kultur i Billund Kommune.
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Havnearbejdere strammer skruen: Blokade om undervandsbåd lammer Esbjerg Havn

Danmark

Tirsdagens coronatal: Nu er 74 procent af befolkningen færdigvaccineret

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Søsteren hjalp med at kurere Irenes leukæmi: - Hun har reddet mit liv

Tønder For abonnenter

Nis og Camilla gik i Luksusfælden med en gæld på 222.000 kroner: - Vi vidste, at de ville tage bilen

Esbjerg For abonnenter

Software fra Danmarks største it-firma kan ende i blodig krig: Sagen har forbindelse til familieselskab i Esbjerg

Tønder

Knallertkører gik verbalt amok på sygehuset: Nu har han flere sigtelser hængende på sig

Aabenraa

Politistation bliver snart forladt: Usikkert om den skal sælges

Sydjylland For abonnenter

'Væmmes ved sådan nogle som dig': Mustafa hjælper unge muslimer med at flygte hjemmefra - nu får han dagligt hadbeskeder

Esbjerg

Pædagoger og ledere er eksperter i leg: - Legende og kreativ tilgang giver børnene et godt udgangspunkt

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Aabenraa For abonnenter

Daniela droppede jobbet som speditør med stress og jag: Nu går hun glad på job i hjemmeplejen

Danmark

Hun så sin konto gå i nul, mens hun talte i telefon med svindleren

Esbjerg For abonnenter

Politikere splittede i stor sag om 132 nye lejligheder i Gl. Gjesing: Borgerligt flertal gennemtrumfer nybyggeri

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Soulas skal finde fodfæste og må afvente superligabold for SønderjyskE: Onsdag skal han vise sig moden i pokalkamp på Fyn

Varde

Ældrechef fratrådt efter uenighed: Udløser millionregning til kommunens borgere

Annonce