Annonce
Kolding

Mads Langer kommer tilbage til Kolding

Det bliver med fuld musik, når Mads Langer giver koncert i Kolding i februar. Bag sig på touren har han et større band. PR-foto
Mere eller mindre direkte fra indspilningen at et nyt album, gør Mads Langer i februar holdt på Comwell Kolding Teater som led i sin Twenty-Twenty Tour. Med sig har han et otte-mand stort internationalt band.

Kolding: Mads Langer er en populær kunstner, som det koldingensiske pop-publikum tidligere har taget varmt imod ved koncerter på Godset, på Grøn Koncert og Studierock. Til februar kommer Mads Langer igen - denne gang på Comwell Kolding Teater, der danner ramme om en aften med Mads Langer og band.

Med talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams har Mads Langer befundet sig på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Senest har han haft stor succes uden for de danske grænser med singlen "Me Without You", der også herhjemme er blandt de største hits.

Annonce

Kendte og nye sange

Og mange danskere kan synge med på Langer-sange som "Fact-Fiction", "Elephant" og "3AM". Mads Langer har skrevet sangen "Overgi’r mig langsomt" til Sanne Salomonsen, som havde den med på sit ”Unico”-album, og da han i 2012 medvirkede i TV2’s Toppen af Poppen, lavede han sin egen version af sangen, der også blev en stor succes.

Koldingkoncerten er et led i Langers Twenty-Twenty Tour, og Langer kommer direkte fra studier i LA og London, hvor han har indspillet et helt nyt album med Eg White og Evan Bogart, der begge står bag kæmpenavne kunstnere som Adele, Beyoncé, Sam Smith og mange flere.

En koncert med det hele

- Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solounivers, men folk kan også glæde sig til mit otte mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften, siger Langer selv i en pressemeddelelse fra foreningen Rock’ In House, som er arrangør af koncerten.

- For mig handler koncerterne om at samles i et fællesskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os, lover han.

Billetsalget starter fredag 21. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Vejen Kommune vinder vigtigt slag om Skovgårdsvej: Har handlet efter bogen

Leder For abonnenter

Skampletten i Vejen

I Vejen ligger der en vej, som ingen har kunnet bruge i nu et år. 22. oktober er det nøjagtig ét år siden, at landmanden Martin Lund Madsen kørte bigballer og andet ind på Skovgårdsvej, der blev anlagt på hans jord, og spærrede den. Han har Højesterets ord for, at Vejen Kommune brugte den forkerte lovgivning til at ekspropriere den nødvendige jord til vejen, og med kommunens kritisable forvaltning in mente spærrede han altså det sorte asfalttæppe. Lige nu betaler borgerne i den nærliggende by Askov en meget høj pris for dette morads, for konsekvensen af lukningen er blandt andet, at tonstunge entreprenørmaskiner tvinges ind gennem byen til stor fare for bløde trafikanter. Spørgsmålet er, hvor længe vi skal være vidner til denne helt urimelige gidseltagning? Vejen Kommune er helt rigtigt blevet kritiseret for en amatøragtig sagsbehandling. Den private ejendomsret er ikke ukrænkelig, her er Grundloven meget klar. Når hensynet til almenvellet taler for det, kan man ekspropriere borgernes private ejendom, men man må synes, at det offentlige skal forberede sig bedre, end Vejen Kommune har gjort i den aktuelle sag. Ikke alene har man spildt skatteydernes penge, man har på et fejlagtigt grundlag foretaget en ekspropriation, der ikke var lovmedholdelig. Det er en skandale. Men man må også samtidig sætte kritisk lys på landmand Martin Lund Madsens rolle, for han er en del af gidseltagningen. Det vil være mærkeligt, hvis ikke Vejen Kommune får lov at ekspropriere til den allerede anlagte vej, hvis ellers man kan få gjort sit forarbejde ordentligt, for selvfølgelig skal det offentlige kunne anlægge veje, når behovet er tilstrækkeligt stort. Men det kommer til at tage år, hvis også denne proces - nu efter den rigtige lovgivning - skal hele retssystemet igennem, som man må forvente, at Martin Lund Madsen vil trække den, og imens holdes et helt samfund som gidsel. Skal det virkelig kræve ofre, før man som voksne mennesker sætter sig og forhandler en løsning på plads?

Aabenraa

Kæmpe narkofangster ved grænsen

Annonce