Annonce
Billund

Magion Fitness laver cykelevent og holdtræning på årets bolig- og livsstilsmesse

Teamleder Rikke Vinbech og holdet fra Magion Fitness stiller op på Bolig- og Livsstilsmessen i DJS Arena den 28. februar til 1. marts. Privatfoto

Grindsted: Når Bolig- og Livsstilmessen i DJS Arena løber af stablen den 28. februar til 1. marts bliver det med et markant indslag fra Magion Fitness ved Rikke Vinbech og co. Der er nemlig planlagt både et cykel-event, holdtræning og en masse gode tilbud på produkter og personlig træning. Tanken er at flytte Magion Fitness ind på messen. Rikke Vinbech og holdet fra Magion Fitness arrangerer to cykel-events lørdag, og søndag inviteres der til gratis cirkeltræning samt Hit Fit Dance. Alle tre events foregår på Magion Torvet.

På standen i DJS Arena vil personalet lave gratis kropsmålinger og give interesserede introduktioner til, hvad personlig træning og kostvejledning kan betyde for den enkelte.

- Vi håber at kunne nå ud til rigtigt mange mennesker med budskabet om, at fitness sagtens kan være for alle. Vi tager altid udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger og niveau, når vi laver personlige forløb. Og så tilbyder vi en messe-rabat på ti procent på vores personlige forløb, fortæller Rikke Vinbech, teamleder i Magion Fitness.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Derfor skal vi turde drømme stort

Martin Braithwaite er en god fodboldspiller, og det har han været i mange år. Ellers bliver man ikke førsteholdsspiller i Esbjerg fB, professionel i Frankrig, England og Spanien. Man bliver ikke landsholdsspiller. Det krævet særligt talent og særlig arbejdsomhed. Men et vildt, vidunderligt og vanvittigt klubskifte fra en spansk bundklub, Leganés, til en af verdens allerstørste, mest mytiske fodboldklubber, FC Barcelona, ændrer alligevel alt. 28-årige Martin er ikke længere bare en dygtig fodboldspiller, han er en stjerne, katapulteret ind på lystavlen hos stort set alle danskere. I løbet af en uge. Vi skriver sjældent om fodbold på denne plads, det bliver ikke omdrejningspunktet herfra. Men der er noget i den historie, som er værd at hæfte sig ved. Den er enormt inspirerende. Historien om en ung knægt fra Esbjerg, der – når man hører alle anekdoterne, der dukker frem nu, og det er mange - altid har haft en stålsat tro på sig selv, et mod til at sætte ambitionerne højt og en ukuelig vilje til at forfølge dem. Vejen til Barcelona har ikke været let. Der har været omveje, og der har været kampe og klubophold undervejs, som var mindre vellykkede. Men han holdt fast. Så mens alverden var ved at tabe underkæben, da knægten fra Esbjerg lørdag eftermiddag stod klar på sidelinjen på Camp Nou, Barcelonas hjemmebane, klar til at gøre sin debut som Messis holdkammerat, var hovedpersonen afklaret. Det var jo lige præcis det scenarie, han havde forestillet sig i mange år. Det starter med en drøm. Man når ingen steder uden, i fodbold, i politik, i erhvervslivet, i skolen, i livet. Det kræver mod at drømme stort. Det kræver fantasi. Selvfølgelig kræver meget mere end det at se drømme blive til virkelighed. Der er ganske givet flere knuste drømme end det modsatte derude, så meget desto mere er der grund til at nyde øjeblikket, når det lykkes en af vores egne at indfri en vild drøm. Mærke det. Glæde sig. Kan man komme fra et ungdomsfodboldhold i Sædding-Guldager til førsteholdet i FC Barcelona, kan alt ske. Drøm det. Drøm stort. Og gå efter den. Tænk sig; det kunne jo være, at også din gik i opfyldelse.

112

Dige repareret ved Møllehus i nat: - Vi er fortsat i forhøjet beredskab

Annonce