Annonce
Kultur

Magion Fitness: Rikke inviterer til fem års fødselsdag

Centerleder i Magion Fitness, Rikke Vinbech, demonstrerer her trappemaskinen, som blot er en ud af tre nye maskiner i centret og en mere er på vej. Foto: Martin Ravn
Det er fem år siden Magion Fitness så dagens lys, og fødselsdagen fejres hele november, hvor centerleder i Magion Fitness, Rikke Vinbech, har masser af gode tilbud.

Grindsted: Der er blevet smidt mange overflødige kilo, og lige så mange muskler er blevet styrket i de fem år, som Magion Fitness har eksisteret.

Magion Fitness blev indviet den 1. november 2014, men centerleder Rikke Vinbech nøjes ikke med kun at holde fødselsdag én dag. Næh, hun har besluttet at fejre begivenheden hele november måned.

Et par af begivenhederne tog fitness-centret hul på for nylig, hvor hele centret blev spejlvendt i forhold til tidligere. Og ikke nok med det, så fik de mange brugere af centret også tre nye maskiner til at træne på. Det er en step-maskine, en trappemaskine og en "hack squat", der bruges til benøvelser. Der er desuden også bestilt en "legcurl", som bruges til at træne baglårene.

- I hele november kan nye medlemmer træne alt det de vil for bare fem kroner. Desuden er der gratis oprettelse, og der er halv pris på træningsprogrammer og smagsprøver på blandt andet proteinbar. Den 15. november holder vi en events, hvor man kan købe en cykel og køre i seks timer - fra klokken 6.00 til klokken 24.00 - for 350 kroner. Det er første gang, vi holder sådan en event. Det bliver lidt spændende, siger Rikke Vinbech.

Annonce

Rikke Vinbech

Centerleder i Magion Fitness, Rikke Vinbech, er 25 år og født og opvokset i Krogager.

Hun er uddannet certificeret kostvejleder og personlig træner.

Hun vandt guld og bronze i Bikinifitness i 2016, hvor hun stillede op i to kategorier.

Hun og kæresten Rasmus, der er murer, bor i dag i Grindsted.

Lange dage

Hun var været ansat i Magion Fitness siden marts 2017, og det seneste år har hun været chef for de ialt 16 ansatte i centret.

- At være centerleder betyder, at det er mig, der står for det administrative. Jeg skal lave vagtplaner og komme med nye tiltag for hold, fortæller 25-årige Rikke Vinbech.

Hun er certificeret kostvejleder og uddannet personlig træner på Aarhus Idrætsuniversitet og Fitness Institute Aarhus, men selv om Rikke Vinbech nu er chefen for det hele, så har hun stadig fem hold, er personlig træner for 12 klienter og har 20 klienter, som hun er kostvejleder for. Desuden træner hun selv tre-fire gange om ugen, så det bliver ind i mellem til nogle lange dage på "kontoret".

- Det var naturligt for mig at overtage jobbet som centerleder i Magion Fitness. Det var noget, jeg selv havde ønsket, og jeg er virkelig glad for det, og jeg trives godt med det. Meget kommer af sig selv og vi supplerer hinanden ret godt, synes Rikke Vinbech.

På lederkurser

Forfremmelsen har betydet, at Rikke Vinbech skal på nogle lederkurser, og hun er allerede begyndt på det første af slagsen, som strækker sig over et halvt år.

Det er også hendes opgave at komme med idéer og nye tiltag, der kan tiltrække flere medlemmer. Det er naturligvis en del af bagtankerne ved de mange fødselsdagstilbud.

- Vi har i et stykke tid haft fokus på at få fat i flere seniorer, og det er lykkedes. De har bidt på. Sådan generelt er der flere kvinder end mænd i fitnesscentret, og det vil vi jo gerne have ændret på, siger Rikke Vinbech.

Det bliver nok en af de næste opgaver for den travle centerleder, der sidste år flyttede fra Krogager til Søndervold i Grindsted med kæresten Rasmus.

Magion Fitness fejrer fem års fødselsdag hele november med masser af gode tilbud. Foto: Martin Ravn
Trappemaskinen er helt ny i Magion Fitness. Her viser lederen i centret, Rikke Vinbech, hvordan sådan en fyr håndteres. Foto: Martin Ravn
Rikke Vinbech har fået rykket rundt på maskinerne i Magion Fitness, så der er blevet plads til tre nye og en mere er på vej. Foto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Nattens fulde overblik: Politi havde travlt med at stoppe påvirkede bilister

Annonce