Annonce
Billund

Magion Fitness tilbyder træning for gravide

Magion Fitness tilbyder træningshold for gravide og nybagte mødre. PR foto

Grindsted: Magion Fitness er har holdt den første bootcamp for gravide med god respons. Til august starter Magion Fitness igen et holdforløb for gravide og mødre.

Instruktør Rikke Vinbech har taget sig tid til at overveje nye øvelser, der har passet individuelt til både de vordende og nybagte mødre. Formålet har været at holde alle aktive og guide hver enkelt til rette øvelse og træningsmængde. Træningen er tilrettelagt med hensyn til og inddragelse af børnene.

Målet med holdet har været at svare på de mange spørgsmål om, hvordan man træner, når man venter sig eller lige har fået en lille ny. En bonus ved holdtræningen har været den efterfølgende hyggestund med frugt og snak.

Det nye hold for gravide og mødre har opstart mandag 12. august med en gratis prøvetime fra kl. 10.15-11 i Magion Fitness. Der er højst plads til 10 deltagere. Der trænes otte mandage mellem 10.15 og 11.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Skampletten i Vejen

I Vejen ligger der en vej, som ingen har kunnet bruge i nu et år. 22. oktober er det nøjagtig ét år siden, at landmanden Martin Lund Madsen kørte bigballer og andet ind på Skovgårdsvej, der blev anlagt på hans jord, og spærrede den. Han har Højesterets ord for, at Vejen Kommune brugte den forkerte lovgivning til at ekspropriere den nødvendige jord til vejen, og med kommunens kritisable forvaltning in mente spærrede han altså det sorte asfalttæppe. Lige nu betaler borgerne i den nærliggende by Askov en meget høj pris for dette morads, for konsekvensen af lukningen er blandt andet, at tonstunge entreprenørmaskiner tvinges ind gennem byen til stor fare for bløde trafikanter. Spørgsmålet er, hvor længe vi skal være vidner til denne helt urimelige gidseltagning? Vejen Kommune er helt rigtigt blevet kritiseret for en amatøragtig sagsbehandling. Den private ejendomsret er ikke ukrænkelig, her er Grundloven meget klar. Når hensynet til almenvellet taler for det, kan man ekspropriere borgernes private ejendom, men man må synes, at det offentlige skal forberede sig bedre, end Vejen Kommune har gjort i den aktuelle sag. Ikke alene har man spildt skatteydernes penge, man har på et fejlagtigt grundlag foretaget en ekspropriation, der ikke var lovmedholdelig. Det er en skandale. Men man må også samtidig sætte kritisk lys på landmand Martin Lund Madsens rolle, for han er en del af gidseltagningen. Det vil være mærkeligt, hvis ikke Vejen Kommune får lov at ekspropriere til den allerede anlagte vej, hvis ellers man kan få gjort sit forarbejde ordentligt, for selvfølgelig skal det offentlige kunne anlægge veje, når behovet er tilstrækkeligt stort. Men det kommer til at tage år, hvis også denne proces - nu efter den rigtige lovgivning - skal hele retssystemet igennem, som man må forvente, at Martin Lund Madsen vil trække den, og imens holdes et helt samfund som gidsel. Skal det virkelig kræve ofre, før man som voksne mennesker sætter sig og forhandler en løsning på plads?

Annonce