Annonce
Billund

Magions julekoncert bliver en festlig og swingende affære med Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt er i spidsen for Magions julekoncert med både rock og gospel. Arkivfoto
Fredag 13. december præsenterer Magion en af Danmarks festligste julekoncerter med swingende gospelversioner af klassiske julesange.

Grindsted: Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders Blichfeldt i spidsen er der dømt jul, rock ‘n roll, liv og glade dage, når der holdes julekoncert i Magion i Grindsted. Denne jul lægges ekstra vægt på gospelgenren, ligesom der også bliver spillet et par helt nye julesange, som Anders Blichfeldt har skrevet.

Anders Blichfeldts julekoncerter er ikke som de andre. Her er det festen og glæden ved musikken, der sætter gang i julestemningen.

Linda Andrews (X-Factor vinder) danner sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters og vil ud over at synge kor give deltagerne versioner af gospelklassikere og julesange.

Som kapelmester er det Martin Jønsson, som sidder bag tangenterne på orgel og piano. Han er særdeles godt bekendt med gospelgenren og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere.

Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofonspil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen.

Koncertstart finder sted kl. 20. Billetsalget starter 24. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Sydjylland

Landmand står i gylle til halsen: Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Annonce