Annonce
Billund

Magions julekoncert bliver en festlig og swingende affære med Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt er i spidsen for Magions julekoncert med både rock og gospel. Arkivfoto
Fredag 13. december præsenterer Magion en af Danmarks festligste julekoncerter med swingende gospelversioner af klassiske julesange.

Grindsted: Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders Blichfeldt i spidsen er der dømt jul, rock ‘n roll, liv og glade dage, når der holdes julekoncert i Magion i Grindsted. Denne jul lægges ekstra vægt på gospelgenren, ligesom der også bliver spillet et par helt nye julesange, som Anders Blichfeldt har skrevet.

Anders Blichfeldts julekoncerter er ikke som de andre. Her er det festen og glæden ved musikken, der sætter gang i julestemningen.

Linda Andrews (X-Factor vinder) danner sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters og vil ud over at synge kor give deltagerne versioner af gospelklassikere og julesange.

Som kapelmester er det Martin Jønsson, som sidder bag tangenterne på orgel og piano. Han er særdeles godt bekendt med gospelgenren og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere.

Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofonspil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen.

Koncertstart finder sted kl. 20. Billetsalget starter 24. april.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Indvandreres efterkommere fornægter ytringsfrihed: Hvad bilder de sig ind?

Det skriger til himlen. Hundredtusinder på flugt har fået lov at opholde sig i Danmark, men langt fra alle siger tak ved at respektere vores demokrati. 48 procent af efterkommerne af ikke-vestlige indvandrere mener, at det skal være forbudt at kritisere religion. Det kan man læse i Udlændinge- og Integrationsministeriets årlige undersøgelse af ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres medborgerskab. Det er rystende. De fleste af efterkommernes forældre har fået lov at være her, fordi de er flygtet fra diktaturer, hvor man kan risikere livet ved at ytre sig, tro på andet end islam, være homoseksuel eller i opposition til diktatoren. Lande, hvor individets frihed intet betyder. Vi giver deres børn alle muligheder. Og så fornægter halvdelen af efterkommerne helt grundlæggende rettigheder som at måtte kritisere alt, også religion. Hvad bilder de sig ind? Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter, Halima El Abassi, siger, at efterkommere står uden for samfundet og ikke føler sig som en del af fællesskabet. Forfatter Tarek Hussein taler om "dagligdagens hetz" mod muslimer og siger, at den får dem til at hæve paraderne. Begge repræsenterer en offermentalitet, der ikke er til at holde ud. Den kan heller ikke begrundes i fakta. Dagen efter nyheden om efterkommernes mentale fravalg af Danmark kan Kristeligt Dagblad fortælle om en undersøgelse fra det amerikanske Pew Research Center. Man har interviewet 24.599 mennesker i 15 vestlige lande og kan konkludere, at danskerne er de tredjemest positive over for muslimer efter nordmænd og hollændere. Det er altså ikke danskerne, der ikke er tolerante. Tværtimod kan man nu med god ret spørge, hvor stor en andel af mennesker med foragt for demokratiske værdier vi vil acceptere i vores land. At stille spørgsmålet har intet med racisme at gøre, men alene med det allervigtigste: demokrati, ytringsfrihed og frihedsrettigheder. Værdier, vi skal insistere på som altafgørende i vores land. Også for vores gæster.

Sydjylland

134 klager på fem måneder: Tolkefirma har spændt ben for politiet i Syd- og Sønderjylland

Annonce