Annonce
Sport

Magnussen bliver nummer 16 i Bahrain-kvalifikation

Kevin Magnussen røg hurtigt ud af lørdagens kvalifikation. Valtteri Bottas starter forrest i Bahrain.
Annonce

Racerkøreren Kevin Magnussen starter langt tilbage i søndagens Formel 1-grandprix i Bahrain.

Den danske Haas-kører satte lørdag 16.-bedste tid af de 20 kørere i kvalifikationen, hvor Valtteri Bottas (Mercedes) var hurtigst.

Dermed starter finnen forrest, mens Magnussen skal kæmpe sig op gennem feltet, hvis han skal i pointene for anden gang i 2020.

Kvalifikationen var hurtigt overstået for danskeren, der blev elimineret i den første del af kvalifikationen, den såkaldte Q1.

Havde Magnussen blot været 0,085 sekunder hurtigere, så havde han matchet Alexander Albons (Red Bull) tid og var kommet videre til Q2.

Brasilianeren Pietro Fittipaldi, der afløser Romain Grosjean hos Haas i denne weekend, satte den dårligste tid i kvalifikationen. Fittipaldi starter derfor sidst, når det går løs søndag aften.

Briten Lewis Hamilton, der allerede har vundet VM-titlen, er fraværende i denne weekend, da han er ramt af coronavirus.

I stedet har Mercedes hentet den 22-årige Williams-kører George Russell ind på teamet ved siden af Bottas til grandprixet i Bahrain, og den unge brite har imponeret i træningerne.

Lørdag satte Russell næsthurtigste tid, og dermed starter han i forreste linje ved siden af Bottas i søndagens grandprix.

Sæsonen slutter i næste weekend, når feltet dyster i Abu Dhabi.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce