Annonce
Sport

Magnussen er tilbage i den tunge ende af midterfeltet

Amanda Perobelli/Reuters
Kevin Magnussen satte 14.-bedste tid i den sidste frie træning før Formel 1-kvalifikationen i Brasilien.

Efter "den bedste fredag længe" pegede det lørdag igen i den tunge retning for Kevin Magnussen og Haas' Formel 1-mandskab i Brasilien.

I den sidste frie træning før kvalifikationen senere lørdag var forholdene rimelig gode, og så blev den udfordrede Haas-racer igen kørt agterud af konkurrenterne. Dog ikke mere, end at håbet for en god kvalifikation i São Paulo lever.

Kevin Magnussen kørte i alt 18 omgange og satte 14.-bedste tid. Teamkollega Romain Grosjean sluttede som nummer 16 af de 20 kørere.

Danskerens bedste tid lød på 1.09,713 minutter, og det var godt 13 hundrededele langsommere end Carlos Sainz (McLaren) på tiendepladsen og omkring 1,4 sekunder efter dagens hurtigste mand, Lewis Hamilton (Mercedes).

Kevin Magnussen havde fredag sin Haas-racer ude på ti omgange i den første frie og ganske regnvåde træning op til grandprixet i Brasilien. Han satte 12.-bedste tid af de 16 kørere, som blev registreret for en tid.

I anden træning var danskeren ude på 38 omgange, og her leverede Kevin Magnussen en tid, der rakte til en sjetteplads lige efter verdensmester Lewis Hamilton.

Kvalifikationen til Formel 1-grandprixet i Brasilien starter lørdag klokken 19.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Trods lussing var træner tilfreds

Leder For abonnenter

Vores naboers mismod tiltager konstant

Allerede før første stolpe var sat, skabte det danske vildsvinehegn tysk mismod . Her er det en udbredt opfattelse, at der er tale om en camoufleret grænsemur. Anlægget bliver kædet sammen med den danske indrejsekontrol og skaber hos vores naboer billedet af et land, der ønsker at isolere sig. Nu er hegnet færdig, og alt er meget værre. Det viser sig, at hegnet er en dødsfælde for vildtet. Billeder af kvæstede og dræbte dyr fylder tyske, sociale platforme og traditionelle medier. Selv landsdækkende tv har haft indslag. Med tysk logik er hegnet ubegribeligt. Naboerne påpeger ganske korrekt, at afspærringen ikke er nogen garanti for, at den afrikanske svinepest ikke når vores breddegrader. Vildsvin kan snige sig over i de passager, der er skyldes veje og vandløb. Samtidig er dyrene fremragende svømmere, der let kan krydse Flensborg Fjord. Endelig udgår den største smittefare ikke nødvendigvis fra vildsvin, men fra mennesker. Hvis en inficeret, polsk kødpølse på en eller anden vis havner i danske dyrs fødekæde, er skaden sket. Alle disse indvendinger er ubestrideligt rigtige. Og så må der vel stikke noget andet under, konkluderer førnævnte, tyske logik. Vi er hidtil ikke lykkedes med at forklare, at der i høj grad er tale om en mentalhygiejnisk foranstaltning. Danske landmænd og fødevaresektorens mange ansatte kan sove lidt roligere, fordi der trods alt er rejst en barriere mod smitten. Samtidig sender vi et signal til de udenlandske markeder om, at vi bekymrer os om fødevaresikkerheden. Da dette budskab tilsyneladende er usælgeligt hos vores naboer, kan vi i det mindste begrænse skaden. Derfor er det fint, at der nu træffes foranstaltninger, som skal begrænse faren for yderligere skader på vildt. Men samtidig må det være tilladt at undre sig over, at ingen havde forudset problemet. Så var vi nok stadig blevet stemplet som nationalister. Men vi var i det mindste sluppet for beskyldningen om, at vi slog Bambis mor ihjel.

Danmark

Live: Syv mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter omfattende politiaktion - følg forløbet her

Annonce