Annonce
Esbjerg

Makkerpar investerer millionbeløb i nyt indendørs golfcenter i Esbjerg

Dette foto er fra leverandøren af det avancerede TrackMan 4 system med en golfradarer, der læser alt om dine golfslag. Foto: TrackMan
De to svogre Michael Smedegaard og Bjørn Maigaard har investeret et millionbeløb i Esbjergs første indoor golfcenter, byggende på topmoderne teknologi. Centret åbner den 1. februar.

Esbjerg: I en stor hal, som tidligere har tilhørt virksomheden BI-RO på hjørnet af Stenhuggervej og Smedevej i Sædding, arbejdes der for tiden på højtryk med indretningen af Esbjergs nye indendørs golfcenter, BirdieClub.

Hvis alt går efter planen ventes de nye faciliteter at stå klar den 1. februar, når makkerparret Michael Smedegaard og Bjørn Maigaard byder på vintergolf på nogle af verdens mest berømte golfbaner i stuetemperaturer og med et glas vand, øl eller vin i bekvemmelig nærhed.

- Vi er selv golfspillere, og vi kender jo alle sammen situationen, hvor vejret er trist, vådt og koldt, og hvor det ikke ligefrem er den store fornøjelse at bevæge sig rundt ude på golfbanen. Her kommer vi til at tilbyde topmoderne faciliteter, som ikke findes andre steder i landsdelen, fortæller Michael Smedegaard om baggrunden for tiltaget.

Som svogre kender Michael Smedegaard og Bjørn Maigaard hinanden gennem cirka 30 år. Michael Smedegaard er luftkaptajn og har i en årrække fløjet oliearbejdere til og fra Nordsøen i Norge og Danmark, mens Bjørn Maigaard i mange år har drevet Grafisk Trykcenter i Esbjerg. De har sammen stiftet selskabet BirdieClub.dk ApS og har når indendørs golfcentret er realiseret i fuldt omfang investeret et millionbeløb i centret.

De har også lavet grundige forberedelser af markedssituationen, fastslår de.

- Vi har været rundt for at kigge på centre, og vi kan se, at aktiviteten er meget, meget brugt i hele landet, men bare ikke i vores del af landet, fortæller Michael Smedegaard.

Annonce

Vi har været rundt for at kigge på centre, og vi kan se, at aktiviteten er meget, meget brugt i hele landet, men bare ikke i vores del af landet.

Michael Smedegaard, medejer, BirdieClub.dk

Åbent hver dag

Omdrejningspunkt to golfsimulatorer og storskærme på tre gange fem meter, som senere skal suppleres til fire og i sidste ende seks simulatorer og storskærme. Ifølge Michael Smedegaard er BirdieClub udstyret med toppen af poppen af det mest moderne udstyr, som giver mulighed for at slå ud og spille på mange af verdens fedeste golfbaner via simulator og storskærme eller træne på driving range samt chip'n'putt. Det hele tilsat de avancerede TrackMan golfradarer, der læser alt om dine golfslag.

TrackMan er en avanceret radarenhed, som er rettet mod golfens verden. Og som virkelig har ramt plet. Den måler med stor præcision golfboldens flugt fra start til landing og leverer tilsvarende præcise data om køllehovedets opførsel omkring boldtræffet.

- Det er op til en halv meter fra at spille rigtig udendørs golf. Det er nemlig TrackMans maksimale afvigelse, og du kan træne det hele. Vi forventer også at tilknytte en træner til centret, fortæller Michael Smedegaard.

BirdieClub vil være åben hver dag for medlemmer via en nøglebrik i tidsrummet fra klokken 06.00-24.00, men alle kan booke tider via hjemmesiden. Det koster 200 kroner per time, og man kan være op til fire om en simulator. Medlemskab kan tegnes for en, seks eller tolv måneder til fordelagtig pris. I centret bliver der solgt kaffe, øl, vin og vand.

Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Langtidssiddende lærerformand går på pension: Jobbet kan både være ensomt og noget værre lort, men jeg vil savne det alligevel

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Stor ståhej for ingen krænkelse

Det er fastelavnstid og dermed højsæson for det at klæde sig ud, og hvis du tror, at det er sjov og ballade, har du sovet i timen. Udklædning tager man ikke let på i dag. Der er vildt mange hensyn, der skal tages. En god udklædning skal ikke bare være flot, sjov, vellignende eller godt tænkt. Den skal være politisk korrekt. Ve dig, hvis du begår en fejl. TV2-vært Mette Helena Rasmussen, mest kendt fra programmet Nybyggerne, tog et muslimsk tørklæde på og lagde et billede af sig selv på Instagram. Klar til fest. Så stod hun ellers for skud. Som var hun selve tønden til en fastelavnsfest, haglede slagene ned over hende. Hun blev kaldt racist. Hun blev kaldt dum. Hun skyndte sig at undskylde. Det er den typiske reaktion i sådanne sager. En hurtig undskyldning. Det var også sådan Canadas premierminister, Justin Trudeau, i efteråret, krisehåndterede, da et gammelt billede fra en udklædningsfest i 2001 dukkede op. Det viste ham som Aladdin med ansigtet malet brunt. Undskyld. Undskyld. At man tyr til undskyldning og tilbagetog, når uvejret rejser sig, er forståeligt. Kritikken er ofte overvældende, og stemplet Racist er voldsomt. Det ville dog være befriende om nogen turde møde larmen med et: Ti dog stille. Det er så uhyre let at blive krænket, og mange lever tilsyneladende deres digitale liv i en evig på jagt på sager, der kan stimulere raseriet, og det var lige præcis en sådan gruppe tapre netsoldater, som for i flint i kommentarsporet, da Mette Helena Rasmussen havde lagt sit billede på nettet. Programmet ”Kulturen på P1” undersøgte sagen, talte med en række muslimske kvinder – ikke en var provokeret eller krænket. Alle var derimod forbløffede over hele affæren. Det vil tynde så dejligt ud i krænkelsesdebatterne, hvis vi hver især nøjes med at blive krænket på egne vegne. Føler vi os alligevel draget til at tage en minoritet i forsvar, det behov kan opstå, vil det klæde engagementet, om vi sikrer os, at vores hjælp og indsats faktisk er efterspurgt af dem, vi har tænkt os at agere talsmænd for. Og er den ikke det: Så ti dog stille.

Kolding For abonnenter

Venstre solo om at fastholde udskældt besparelse på ældre

Annonce