Annonce
forside

Malene Ravn Neumann

Jeg undrer mig.

Liberal Alliances byrådsmedlem Malene Ravn Neumann valgte at springe fra det aftalte budgetforlig. Det i sig selv skal SF ikke beklage, da vi også valgte ikke at gå med i forliget.

Alligevel må jeg undre mig over Malenes valg af fremgangsmåde. Hun vælger udelukkende at benytte Facebook til at fortælle, at hun ikke vil stemme for budgettet, mens hun samtidig i Byrådssalen vælger slet ikke at tage ordet for at begrunde sin beslutning.

Jeg undrer mig også over, at hun ikke vælger at stille ændringsforslag, når hun nu er så utilfreds med budgetforliget. Det er lidt at køre friløb blot at stemme imod uden at komme med forslag til, hvad der kunne forbedre budgettet.

Jeg har forstået, at Malenes begrundelse er, at hun mener, at det er et uansvarligt budget, som der ikke er økonomisk dækning for. Men hun undlader behændigt at påpege, at konsekvensen af hendes holdning, hvis den skulle omsættes til konkrete forslag, ville være, at der skulle spares på børneområdet, ældreområdet og måske endnu flere områder. Det må undre, at Malene ikke bruger sin taleret til at fortælle, hvor hun vil forringe kommunens serviceniveau. Det er ikke ærligt politisk arbejde.

At hun så samtidig profilerer sig på at fortælle, at en del af hendes honorar går til velgørende formål, virker nærmest patetisk.

Når Malene føler trang til at fortælle om sit tilskud til et godt formål, kunne man forledes til at tro, at hun dermed på bedste liberale vis ønsker at hylde privat velgørenhed på bekostning af kommunal service. For den ønsker hun helt åbenlyst at få skåret ned på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Indisk takeaway fik sur smiley

Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Annonce