x
Annonce
Sport

Malmö-træner: Det var en vidunderlig aften i Parken

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

FC København tabte for første gang i Europa League-gruppespillet, da Malmö FF overraskende vandt 1-0 i Parken.

Malmö FF hentede et flot resultat torsdag aften, da det svenske hold slog FC København i Parken med 1-0 i den sidste kamp i Europa League-gruppespillet.

Malmö-træner Uwe Rösler var meget tilfreds med resultatet, som sendte svenskerne videre til næste års 16.-delsfinaler.

Mens Malmö snuppede førstepladsen i gruppen, gik FCK videre på en andenplads, da Dynamo Kiev blot spillede 1-1 hjemme mod Lugano.

- Det var en vidunderlig aften. Jeg vil takke spillerne for, at jeg kunne være en del af dette fantastiske eventyr, siger Uwe Rösler.

- Dette er fænomenalt for klubben. Men vi må ikke hvile os og være tilfredse med det her, vi skal videre endnu, mener den tyske træner.

Uwe Rösler fremhævede spillernes attitude i kampen mod FCK, og han mente, at det var en fortjent Malmö-sejr.

- Jeg synes, vi var de værdige vindere af kampen. Denne sejr går direkte i vores historiebøger, siger Rösler.

I de seneste dage har der i flere svenske medier været skrevet, at Rösler var på vej til at blive udskiftet som cheftræner i Malmö, og det blev han spurgt om på torsdagens pressemøde.

- Jeg kan forstå, at du stiller spørgsmålet. Vi må se i de næste par dage, hvad der kommer til at ske, lyder det kryptisk fra Uwe Rösler.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Folkets opråb er blevet hørt: Genbrugspladserne genåbner på tirsdag

Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Danmark

Liveblog: Kina advarer om mulig ny bølge af coronavirus

Erhverv

Direktør i vækstfirma er bekymret for at krisen trækker ud: Frygter en halvering af omsætningen

Annonce