Annonce
Esbjerg

Malurt spiller på Tobakken

Malturt-fans kan bytte skuffelsen over den aflyste koncert sidste år ud med glæde over, at Michael Falch og co. kommer og spiller i februar 2022. Pr-foto
Annonce

Esbjerg: Der blev aflyst mange koncerter på Tobakken i 2020 , og en af dem var den udsolgte koncert med Malurt.

Koncerten var i første omgang planlagt til marts, men så ramte coronaen, og så blev mødet med Michael Falch og co. udsat til efteråret.

Men heller ikke her lykkedes det at gennemføre koncerten, og kort før nytår opgav bandet og arrangørerne at finde endnu en ny dato, og de over tusinde billetholdere fik deres penge tilbage.

Men nu melder det legendariske 80'erband sig på banen igen med lidt længere lys på.

- Nu skrider vi til plan Q! Vi ønsker at afvikle Malurt-koncerterne som regulære rockshows med stående publikum for fulde drøn. Det er den ånd, vores publikum har set frem til at opleve, når vi nu endelig er blevet samlet igen. Folk skal ikke sidde og føle sig som stækkede undulater i et fuglebur, når de endelig kan komme til en Malurt -koncert. Der skal være liv i cowboyjakkerne! Vi rykker derfor alle aktiviteter med Malurt til 2022 og satser på at holde os i live og i form indtil da, siger Michael Falch i en pressemeddelelse.

Malurt besøger Tobakken i Esbjerg den 26. februar 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Giv borgerne klar besked, Engelbrecht

Sport

VM: Dagens kampe og tv

Annonce