Annonce
Haderslev

Man har ikke brug for fjender, når man har den slags venner!

Haderslev Kommune lever ikke op til loven på børnehandicapområdet, mener flere kritikere af kommunens forvaltningspraksis. Billedet er ikke fra Haderslev Kommune. Arkivfoto: Michael Bager/JFM/Scanpix
Annonce

Læserbrev: Jeg fik aftenkaffen helt galt i halsen, da jeg læste Bo Morthorsts udtalelser i JV.

Haderslev Kommune har gennem de sidste uger gjort meget ud af, at de ønsker dialogen med forældre til handicappede børn og deres interesseorganisationer, blandt andet LEV og Autismeforeningen.

Med de udtalelser, og den nedladende holdning overfor forældre og ikke mindst de handicappede børn, så fremstår Haderslev Kommune bestemt ikke som om, de vil dialogen. Bo Morthorst har netop ødelagt alt, hvad formanden for Socialudvalget, Marie Skødt, og børne- og ungechef Henning Riistofte har forsøgt at bygge op.

Hvad værre er, så udstiller Bo Morthorst sig selv som totalt uvidende om, hvad der foregår på området.


Vi forstår dog nu i LEV, hvorfor vi igennem mange år ikke har kunnet få en dialog i gang med Haderslev Kommune, og med de holdninger, der gives til kende her


Jeg mener, det er på sin plads, at de øvrige socialdemokrater tager afstand fra Bo Morthorsts uanstændige udtalelser, og at Bo Morthorst offentligt undskylder overfor for de forældre, han beskylder for at være pengegriske i deres kamp for deres sårbare børn. De udtalelser er decideret uværdige for et medlem af Socialudvalget.

Vi forstår dog nu i LEV, hvorfor vi igennem mange år ikke har kunnet få en dialog i gang med Haderslev Kommune, og med de holdninger, der gives til kende her, er det heller ikke muligt. Det er mit håb, at der blot er tale om Bo Morthorsts personlige holdninger, og at de øvrige udvalgsmedlemmer vil bekræfte dette.

Kun på den måde kan vi få dialogen og samarbejdet tilbage på det spor, der var lagt til rette, men som nu er faretruende tæt på at bryde sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Advokatundersøgelse uddeler kraftige tæv til tidligere VUC Syd-ledelse: Dårlig ledelse, inhabilitet og dokumentsjusk

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Danmark

Få overblikket: Må man ikke længere invitere 12 familiemedlemmer til 50-års fødselsdag?

Annonce