Annonce
Aabenraa

Mand bidt i benet: - Det lignede en ulv

En mand i Aabenraa er blevet bidt i benet. Til politiet har han sagt, at det lignede en ulv. Nu skal DNA-prøver vise, om det virkelig var en ulv, der var på spil. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Da 26-årig mand fra Aabenraa ville se, hvad der havde skræmt hans hund, blev han bidt i buksebenet. Det har han anmeldt til politiet, fordi han mener, der var tale om et "ulvelignende dyr". Nu skal DNA-prøver afdække, hvorvidt der har været tale om en ulv eller et andet dyr.
Annonce

Aabenraa: Syd- og Sønderjyllands Politi modtog tirsdag aften en anmeldelse om, at en 26-årig mand i Aabenraa var blevet bidt i benet af et større, ulvelignende dyr. Han har pådraget sig rifter i læggen, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Hændelsen fandt sted nær anmelderens have på Hjelmrode, der ligger i Aabenraas sydlige udkant tæt på et skovområde.

Manden var gået ud i området for at se, hvad der var sket, efter at hans hund var blevet skræmt. Her stødte anmelderen på dyret, som han beskriver som ulvelignende, cirka 70 til 80 centimeter højt, havende en grå/hvid farve og et stort hoved.

Dyret bed derefter manden kortvarigt i læggen, hvilket fik den 26-årige til at sparke dyret, der løb fra stedet.

Politiet har taget DNA-prøver fra rifterne i læggen. Prøverne skal afdække, hvorvidt der har været tale om en ulv, en hund eller et andet dyr. For nuværende er det ikke muligt at oplyse noget om, hvornår resultaterne fra prøverne vil foreligge.

Måtte nogen i lokalområdet have kendskab til, at der har været en større hund løs i området tirsdag aften, bedes man kontakte Politiets Servicecenter på telefon 1-1-4.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce