Annonce
Sønderborg

Mand blev overfaldet og angrebet med bil

Foto: Michael Bager
Annonce

Sønderborg: Sidst på mandag eftermiddag omkring klokken 17.30 blev en 25-årig mand overfaldet med slag og spark på Alsgade tæt på krydset ved Lerbjerg, Løngang og Møllegade. I området ved Blomsterhjørnet og Fri Cykler blev han tæsket og forsøgt kørt ned - ifølge politikommissær Jens Peter Rudbeck, Syd- & Sønderjyllands Politi - af en sort bil formentlig en Volvo.

Politikommissæren ønsker ikke at fortælle, hvordan offer og gerningsmænd kender hinanden - men der er en eller anden form for relation mellem dem.

- Det er interne stridigheder, så må du lægge i det, hvad du vil, siger Jens Peter Rudbeck. Han oplyser heller intet om motiv eller om, hvor mange gruppen af overfaldsmænd var. Men han vil gerne høre fra folk, der kan have set eller hørt noget på det tidspunkt i området.

- Vi søger vidner, siger politikommissæren. Offeret er ikke kommet slemt til skade. Oplysninger i sagen til Syd- & Sønderjyllands Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Tidligere JydskeVestkysten-chef giver ledelsen en ordentlig kindhest: - I bør overveje at lukke avisen, inden det bliver pinligt

Annonce