Annonce
112

Mand fængslet i et år og tre måneder for besiddelse af narko

Arkivfoto: Jonas Brønd Nielsen

Kolding: To mænd blev onsdag kort før middag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding sigtet for at være i besiddelse af 369 gram amfetamin samt have til hensigt at videreoverdrage det.

De to mænd, der er henholdsvis 30 og 32 år, endte dog med at få vidt forskellige skæbner ved grundlovsforhøret.

Den 30-årige, der havde nægtet sig skyldig, blev nemlig løsladt, mens 32-årige Thomas Hansen fik en straksdom på et år og tre måneders fængsel. Hansen erkendte sigtelsen.

Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre.

Tidligere på formiddagen foregik et andet grundlovsforhør, der også drejede sig om besiddelse af amfetamin. Her blev en mand varetægtsfængslet i fire uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce