Annonce
Sønderborg

Mand filmede kvindelig kollega på toilet

En 44-årig mand fra Haderslev-området har ved en domsmandsret i Sønderborg fået 10 dages betinget fængsel for blufærdighedskrænkelse over for en kvindelig kollega. Arkivfoto: Claus Thorsted
En 44-årig mand fra Haderslev-området har fået 10 dages betinget fængsel for blufærdighedskrænkelse overfor en kvindelig kollega.
Annonce

Sønderborg: Det var en brødebetynget 44-årig mand fra Haderslev-området, der torsdag formiddag gik til bekendelse i retten i Sønderborg.

Han erkendte blufærdighedskrænkelse overfor en kvindelig kollega ved at have opsat et skjult kamera på et personaletoilet på deres fælles arbejdsplads forud for den 1. november 2019. Formålet var at optage billeder, når hun var på toilettet.

Den 44-årige mand forklarede, at han havde sat et skjult kamera op på en radiator. Der blev taget to billeder af kvindens blottede underliv. Billederne blev efterfølgende sendt til kvinden via hendes Facebook-profil. Ingen andre har set billederne.

Anklageren ville gerne vide, hvorfor han havde taget billederne med det skjulte kamera.

- Jeg havde seksuelle fantasier om hende, forklarede han næsten uhørligt.

Efter episoden blev han fristillet og har været uden arbejde og indtægter i næsten et år. Han har ikke søgt om understøttelse og har tæret på sin formue siden.

Annonce

Betinget fængsel

Anklageren mente, at blufærdighedskrænkelsen skulle koste 10 dages betinget fængsel og eventuelt samfundstjeneste. Derimod fandt forsvarer Stig Jørgensen, at manden var straffet nok i forvejen ved at have været uden indtægter i næsten et år. Han bad om rettens mildeste dom.

Inden domsmandsretten skulle ind og votere sanktionen mod den 44-årige mand, fik han det sidste ord.

- Jeg fortryder, hvad jeg har gjort og vil gerne sige undskyld til min kone, sagde han grådkvalt flere gange.


Jeg fortryder, hvad jeg har gjort og vil gerne sige undskyld til min kone.

Grådkvalt 44-årig mand i retten


Domsmandsretten med retsformand Peter Ulrik Urskov i spidsen kom til det resultat, at manden skulle straffes med 10 dages betinget fængsel med en prøvetid på et år.

Retsformanden begrundede dommen med, at domsmandsretten havde set bort fra samfundstjeneste.

- På den ene side er det gået ud over en kollega, men på den anden side er manden ikke tidligere straffet, og sagen har fået alvorlige konsekvenser for ham. Derfor har vi ikke fundet grundlag for samfundstjeneste, sagde dommer Peter Ulrik Urskov.

Den 44-årige mand modtog dommen efter samråd med sin forsvarer Stig Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Esbjerg

Hjerneskadet mand fundet i god behold

Annonce