Annonce
Sønderborg

Mand fra Als sigtet for at skyde med bomberør

En 27-årig mand fra Als deltog i demonstration i København. Han endte med at blive anholdt. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Efter en demonstration på Rådhuspladsen i København i lørdags er syv personer blevet varetægtsfængslet for at have deltaget i optøjer. En af dem er fra Als.
Annonce

Als: En mand fra Als blev søndag varetægtsfængslet sammen med seks andre efter en demonstration i København, som endte med uroligheder.

Han forklarede i retten på Frederiksberg, at intentionen var at tage til en fredelig, lovlig demonstration. Samme forklaring kom to øvrige sigtede med, skriver Ekstra Bladet.

Den fortælling nåede de ikke langt med. De tre mænd endte med at blive sigtet for vold mod tjenestemand i funktion. De havde blandet andet kastet ting mod politiet.

Manden fra Als, som er 27 år, blev sigtet for at have skudt efter politiet med et bomberør. Ifølge Ekstra Bladet nægtede han sig skyldig. Hans forklaring lød, at han havde stået ved siden af en person, som skød. Han mente også at have sagt til vedkommende, at han ikke skulle affyre skuddene.

Omvendt forklarede to betjente, at den 27-årige affyre adskillige skud, beretter Ekstra Bladet. Manden skulle også have modsat sig anholdelse.

Det var gruppen Men in Black, der havde arrangeret en demonstration for ’Danmarks frihed'. I Aalborg blev der også demonstreret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Erhverv

Flertal bakker op om isolationskrav ved indrejse: Organisation spår konsekvenser for virksomheder

Annonce