Annonce
Sønderborg

Mand fundet død i Nordborg: Dødsfaldet er mistænkeligt

Manden blev fundet død mandag aften. Syd- og Sønderjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere kommentarer. Foto: Presse-fotos.dk
En 49-årig mand blev mandag aften fundet død på sin bopæl i Nordborg. Obduktionen har vist, at der ikke er noget mistænkeligt bag dødsfaldet.
Annonce

Nordborg: En 49-årig mand blev mandag aften fundet død på sin bopæl på Niels Steensens Vej i Nordborg. Omstændighederne ved dødsfaldet gjorde, at Syd- og Sønderjyllands Politi betegnede dødsfaldet som mistænkeligt.

- Vi kan ikke komme ind på, hvad det er, at der gør dødsfaldet mistænkeligt, da der er nogle efterforskningsmæssige hensyn, sagde kommunikationsmedarbejder ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Mads Dollerup-Scheibel tirsdag formiddag.

Manden blev ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi fundet død alene, og politiet valgte grundet dødsfaldets omstændigheder, at liget skulle obduceres.

Resultaterne fra obduktionen viste tirsdag eftermiddag, at der ikke var noget i obduktionen, som tydede på, at der ikke var noget mistænkeligt ved mandens død.

Syd- og Sønderjyllands Politi fortsatte med de tekniske undersøgelser efter, at obduktionen havde fastlagt, at der ikke var noget mistænkeligt ved dødsfaldet.

- Det skyldes, at vi gerne vil klarlægge en omstændighederne der kan være ved dødsfaldet, siger Mads Dollerup-Scheibel, som tirsdag eftermiddag ikke kunne oplyse, hvornår man forventer at være færdige med de tekniske undersøgelser.

Annonce

Aktion på Kirkevænget

Tirsdag først på eftermiddagen var der samtidig et massivt politiopbud på Kirkevænget i Nordborg. Kirkevænget ligger kun et par kilometer fra Niels Steensens Vej, hvor den 49-årige mand var fundet død.

Det førte i første omgang til historier om, at de to sager skulle være relateret til hinanden, og at der skulle være foretaget en anholdelse på Kirkevænget.

- Vi kan bekræfte, at vi har været til stede på Kirkevænget, men sagen har ikke nogen relation til den 49-årige mand, som vi mandag eftermiddag fandt død, sagde Mads Dollerup-Scheibel, som understregede, at der ikke var tale om nogen anholdelse.

- Jeg kan dog ikke komme nærmere ind på, hvad det er for en politiforretning, der har været på Kirkevænget, fortsatte han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Sønnen ramt af covid-19: Byrådsmedlem rasende over udelukkelse fra byrådsmøde

Vejen

Frisør låner for at overleve: Har endnu ikke fået penge fra hjælpepakker

Vejen

Helle har mistet 90 procent af omsætningen under nedlukningen: - Jeg har haft ondt i maven over det her længe

Annonce