Annonce
forside

Mand og kvinde mistænkes for voldtægt af lille pige

En 31-årig kvinde og en 39-årig mand er lørdag eftermiddag blevet varetægtsfængslet. De nægter sig begge skyldige i anklagen om voldtægt af en otteårig pige.

31-årig kvinde og 39-årig mand er varetægtsfængslet i en sag om mulig voldtægt af en otteårig pige.

En mand og en kvinde fra Sydjylland er lørdag blevet sigtet for voldtægt af et barn.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Manden, der er 39 år, kommer fra Esbjerg, mens den 31-årige kvinde er fra Tønder-området.

Ifølge JydskeVestkysten, som er til stede ved grundlovsforhøret, skulle overgrebet have fundet sted den 16. oktober på en adresse i Esbjerg.

Her skal manden have forgrebet sig på en otteårig pige ved anden kønslig omgang end samleje, skriver jv.dk.

I straffelovens forstand er der altid tale om voldtægt, når man forgriber sig på et barn under 12 år.

Den 31-årige kvinde er ifølge jv.dk sigtet for at have overladt pigen til manden, selv om han tidligere er dømt for seksuelle overgreb.

De nægter sig begge skyldige.

Da sigtelsen var læst op, blev dørene til retsmødet lukket af hensyn til den videre efterforskning, og fordi politiet mener, at der er en medgerningsmand på fri fod, skriver jv.dk.

Dommeren valgte at varetægtsfængsle manden i fire uger, mens kvinden fængsles i to uger.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Vejen Kommune vinder vigtigt slag om Skovgårdsvej: Har handlet efter bogen

Aabenraa

Kæmpe narkofangster ved grænsen

Leder For abonnenter

Skampletten i Vejen

I Vejen ligger der en vej, som ingen har kunnet bruge i nu et år. 22. oktober er det nøjagtig ét år siden, at landmanden Martin Lund Madsen kørte bigballer og andet ind på Skovgårdsvej, der blev anlagt på hans jord, og spærrede den. Han har Højesterets ord for, at Vejen Kommune brugte den forkerte lovgivning til at ekspropriere den nødvendige jord til vejen, og med kommunens kritisable forvaltning in mente spærrede han altså det sorte asfalttæppe. Lige nu betaler borgerne i den nærliggende by Askov en meget høj pris for dette morads, for konsekvensen af lukningen er blandt andet, at tonstunge entreprenørmaskiner tvinges ind gennem byen til stor fare for bløde trafikanter. Spørgsmålet er, hvor længe vi skal være vidner til denne helt urimelige gidseltagning? Vejen Kommune er helt rigtigt blevet kritiseret for en amatøragtig sagsbehandling. Den private ejendomsret er ikke ukrænkelig, her er Grundloven meget klar. Når hensynet til almenvellet taler for det, kan man ekspropriere borgernes private ejendom, men man må synes, at det offentlige skal forberede sig bedre, end Vejen Kommune har gjort i den aktuelle sag. Ikke alene har man spildt skatteydernes penge, man har på et fejlagtigt grundlag foretaget en ekspropriation, der ikke var lovmedholdelig. Det er en skandale. Men man må også samtidig sætte kritisk lys på landmand Martin Lund Madsens rolle, for han er en del af gidseltagningen. Det vil være mærkeligt, hvis ikke Vejen Kommune får lov at ekspropriere til den allerede anlagte vej, hvis ellers man kan få gjort sit forarbejde ordentligt, for selvfølgelig skal det offentlige kunne anlægge veje, når behovet er tilstrækkeligt stort. Men det kommer til at tage år, hvis også denne proces - nu efter den rigtige lovgivning - skal hele retssystemet igennem, som man må forvente, at Martin Lund Madsen vil trække den, og imens holdes et helt samfund som gidsel. Skal det virkelig kræve ofre, før man som voksne mennesker sætter sig og forhandler en løsning på plads?

Annonce