Annonce
forside

Mand slipper med knubs efter at være trillet rundt i bil

En bilist er kørt på tværs af vejen på vej ud af Tønder og ud på en mark, hvor bilen er rullet rundt (arkivfoto).

En bil er rullet rundt i et solouheld, der har sendt en 63-årig mand på sygehuset. Han er dog sluppet billigt.

Det viser sig, at den mand, der lørdag aften kom til skade i et solouheld i Tønder, er sluppet med mindre skader.

Det fortæller vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Bjørn Pedersen kort efter midnat til søndag.

I første omgang lød meldingen fra politiet, at manden var kommet alvorligt til skade.

- Der er heldigvis sket det, at efter han er blevet undersøgt på sygehuset, så viser det sig, at det ikke er så slemt alligevel, siger Bjørn Pedersen.

- Han er sluppet med mindre skader - ja nærmest knubs, tilføjer vagtchefen.

Der er ifølge politiet tale om en 63-årig mand fra lokalområdet.

Syd- og Sønderjyllands Politi er stadig ved at opklare, hvordan og hvorfor uheldet er sket. Mandens bil har mærker på taget, hvilket ifølge politiet viser, at bilen har rullet rundt flere gange.

Politiet fik en anmeldelse af ulykken klokken 18.11, men har endnu ingen vidner. Derfor ved politiet ikke, præcis hvordan solouheldet er forløbet.

Bilisten var på vej ud af Tønder ad Højervej, da solouheldet indtraf.

Her kommer han ifølge politiet over i venstre side og ender så i grøften og inde på en mark.

Det er ude på marken, at bilen ruller rundt. Det er også her, politiet finder bilen, da betjentene kommer frem.

Den 63-årige mand var svagt ved bevidsthed, da politiet kom frem til stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Landmand står i gylle til halsen: Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Esbjerg

Vinderprojekt for Museumspladsen møder modstand fra borgerlige byrådspartier

Annonce