Annonce
Varde

Mand steg ud af en hvid BMW og slog en 58-årig kvinde ned

Der blev rekvireret en ambulance til den 58-årige kvinde, som blev slået ned af en mand ved fodgængerfeltet på Ribevej. Foto: Morten Nielsen

Varde: En usædvanlig grov sag om vejvrede fandt sted fredag klokken 15.37 i et fodgængerfelt på Ribevej ved Bellisvej i Varde. Her slog en mand en 58-årig kvinde fra Varde i ansigtet, hvorfor Syd- og Sønderjyllands Politi måtte rekvirere en ambulance.

Vagtchef Ole Aamann fra Syd- og Sønderjyllands Politi fortæller, at den 58-årige kvinde sammen med sin mand var på vej over fodgængerfeltet på Ribevej. Da kommer en hvid BMW, hvor en passagerer giver en fuck-finger til kvinden. Hendes mand giver en fuck-finger tilbage, hvilket får den mandlige fører af den hvide BMW til at vende rundt på Ribevej og køre tilbage.

Annonce
Syd- og Sønderjyllands Politi har gode spor at gå efter og har en god formodning om, hvem der slog den 58-årige kvinde ned på Ribevej. Foto: Morten Nielsen

Forsvarer sin mand

Både føreren og den mandlige passagerer stiger ud ad bilen og går hen til manden. Passageren skubber manden omkuld og ned i busk, hvilket får den 58-årige kvinde til at træde imellem for at forsvare sin mand.

Det får den mandlige passager til at slå kvinden i ansigtet, så hun går omkuld. Derefter tager de to mænd flugten i bilen.

Vagtchef Ole Aamann oplyser, at politiet har gode spor at gå efter, hvorfor gerningsmanden lige så godt kan melde sig selv og få udredt sagen. Han oplyser samtidig, at den 58-årige kvinde ikke er kommet noget alvorligt til, men både hun og hendes mand er noget chokerede over hændelsen.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce