Annonce
Varde

Mand steg ud af en hvid BMW og slog en 58-årig kvinde ned

Der blev rekvireret en ambulance til den 58-årige kvinde, som blev slået ned af en mand ved fodgængerfeltet på Ribevej. Foto: Morten Nielsen

Varde: En usædvanlig grov sag om vejvrede fandt sted fredag klokken 15.37 i et fodgængerfelt på Ribevej ved Bellisvej i Varde. Her slog en mand en 58-årig kvinde fra Varde i ansigtet, hvorfor Syd- og Sønderjyllands Politi måtte rekvirere en ambulance.

Vagtchef Ole Aamann fra Syd- og Sønderjyllands Politi fortæller, at den 58-årige kvinde sammen med sin mand var på vej over fodgængerfeltet på Ribevej. Da kommer en hvid BMW, hvor en passagerer giver en fuck-finger til kvinden. Hendes mand giver en fuck-finger tilbage, hvilket får den mandlige fører af den hvide BMW til at vende rundt på Ribevej og køre tilbage.

Annonce
Syd- og Sønderjyllands Politi har gode spor at gå efter og har en god formodning om, hvem der slog den 58-årige kvinde ned på Ribevej. Foto: Morten Nielsen

Forsvarer sin mand

Både føreren og den mandlige passagerer stiger ud ad bilen og går hen til manden. Passageren skubber manden omkuld og ned i busk, hvilket får den 58-årige kvinde til at træde imellem for at forsvare sin mand.

Det får den mandlige passager til at slå kvinden i ansigtet, så hun går omkuld. Derefter tager de to mænd flugten i bilen.

Vagtchef Ole Aamann oplyser, at politiet har gode spor at gå efter, hvorfor gerningsmanden lige så godt kan melde sig selv og få udredt sagen. Han oplyser samtidig, at den 58-årige kvinde ikke er kommet noget alvorligt til, men både hun og hendes mand er noget chokerede over hændelsen.

Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Et ja er et ja og binder alle partier i et forlig

Seks partier står bag. Seks partier fra Dansk Folkeparti til SF gik sammen og fik forhandlet et budget hjem – fint og uden de store problemer i øvrigt. For modsat naboerne i Haderslev og større kommuner som Kolding og Esbjerg er der styr på økonomien i Aabenraa. Ikke store og uhyggelige besparelser på børn, unge og ældre her. Tværtimod blev der råd til blandt andet at give skolerne lidt ekstra. Det var dog også helt nødvendigt. Penge til de ældre var der ikke, og det har fået kommunens seniorråd til i et høringssvar til budgettet at komme med dette krav til politikerne: Send flere penge, tak. ET NATURLIGT KRAV, for det er jo nærmest det, rådet er dannet for. At skabe så gode betingelser for kommunens ældre som muligt. Herunder at forlange flere penge i forbindelse med budgetforhandlinger. Kravene bliver ikke efterkommet, selv om byrådets populist par excellence, viceborgmester Ejler Schütt, selvfølgelig ikke kunne dy sig. Jamen, det må vi da se på, lød det sammenfattende fra DF’eren til jv.dk og JydskeVestkysten i begyndelsen af ugen, da vi skrev om Seniorrådets ønsker, og han understregede sin pointe ved at foreslå et møde i forligsgruppen inden for et par uger. Hvorfor sige nej til politisk sympati fra nogle vælgere, når muligheden nu bød sig? Nej vel, dertil er Ejler Schütts politiske næse alt for veludviklet. TIL GENGÆLD VAR der ikke megen respekt eller sympati at hente hos borgmester Thomas Andresen (V). – Undskyld mig, men hvor skal pengene komme fra, lød det nærmest arrigt fra borgmesteren, der bestemt ikke ser nogen anledning til at indkalde forligspartierne igen. Socialdemokratiets nye gruppeformand og nyudnævnte borgmesterkandidat, Erik Uldall Hansen, lod sig ikke friste. Også han står bag det forlig, partiet har givet og taget i. Selvfølgelig gør han det. – Vi har valgt, at børnene og folkeskolerne skulle have, sagde Uldall Hansen som begrundelse. Godt for det. Et ja er et ja, og et forlig er et forlig. Det ville tendere det useriøse at genåbne budgettet, blot et par uger efter det blev underskrevet, fordi man lige kom i tanke om, at der var nogle vælgergrupper, der ikke havde fået. Som om de var glemt. SÅDAN KAN DET POLITISKE arbejde ikke foregå. Nok er den økonomiske situation i Aabenraa fin, nok er der råd til lidt ekstra i 2020, men Aabenraa var for omkring et årti tilbage igennem store og voldsomme besparelser, og en gentagelse af dengang ønsker ingen i byrådet. Slet ikke ved at ødsle i gode tider. Derfor får Seniorrådet et klart nej til sine ønsker om flere penge. Og Schütt må naturligvis stå bag det forlig, han på sit partis vegne har indgået med Venstre, Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti, De Konservative og SF. Eller vælge at træde helt ud. Borgmesteren behøver ikke DF’s stemmer i byrådssalen. Men så langt går Ejler Schütt selvfølgelig ikke, og det var heller ikke tanken bag hans udmeldinger. Han fiskede såmænd bare efter lidt sympati. GOD WEEKEND

Annonce