Annonce
Aabenraa

Mand styrtede fem meter ned på betongulv i Føtex

En mand faldt tirsdag eftermiddag ud over et gelænder i Føtex i Aabenraa. Arkivfoto

Der udspillede sig tirsdag et voldsomt drama i Føtex i Aabenraa, da en mand faldt ud over et gelænder.

Aabenraa: To medarbejdere hos Føtex i Aabenraa måtte tirsdag aften have psykologhjælp, efter at en mand timer forinden var faldet ud over gelænderet og ned på et betongulv. Det var midt på trappen op til første sal, at manden faldt ud over gelænderet og ned på betongulvet, der fører ind til parkeringskælderen.

- Manden var stort set bevidstløs med det samme, men heldigvis var medarbejdere hurtige til at yde førstehjælp, siger Søren Hostrup, der er regionschef for Føtex i Syd- og Sønderjylland.

Samtidig blev der efterlyst læger og sygeplejersker over butikkens højttaleranlæg, og det viste sig, at der var både læger og sygeplejersker, der kunne tage over, indtil ambulancen kom.

Annonce

Flot indsats

Regionschefen kan ikke med sikkerhed sige, hvorfor manden faldt ud over gelænderet og de fire til fem meter ned på betongulvet.

- Efter mine oplysninger bar manden på to poser på vej op af trappen, og han har sandsynligvis fået overbalance. Det er et hændeligt uheld, siger Søren Hostrup, der er glad for den måde, som episoden blev tacklet på.

- Fra mig skal der lyde stor ros til medarbejdernes indsats og til de kunder, der hjalp til, siger han.

Føtex tilbød også psykologhjælp til de kunder, der måtte have brug for det, men der blev takket pænt nej tak.

Det har ikke været muligt at få oplysninger om mandens tilstand. Hverken fra politiet, der ikke kender til sagen eller Sygehus Sønderjylland, der ikke må udtale sig om patienter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce