Annonce
forside

Mangeårig deltager imponeret over Kvickly Cup

Der er hele tiden gang i kampe i Ribe Fritidscenter, hvor der vist rigtigt flot bordtennis i single og double hos både børn og voksne. Foto: Kåre Welinder

Landets største bordtennisstævne, Kvickly Cup, der i denne weekend blev afholdt i Ribe Fritidscenter, sætter en dyd i at organisationen er i orden, og det bliver bemærket over hele landet.

Ribe: Når man på 55. år bare fortsætter med at vokse i størrelse, så må det være fordi Kvickly Cups ry i ind- og udland er rigtigt godt.

Og det vil de gerne skrive under på i Bordtennisklubben Slagelse, hvor man på 10. år er med til Danmarks største bordtennisstævne.

33 spillere i alle aldre tager hvert år turen til Ribe, og tidligere formand i Bordtennisklubben Slagelse, Henrik Andersen, er ikke i tvivl om, hvorfor de bliver ved med at komme igen.

- Det er Danmarks bedste stævne, så simpelt er det. I alle årene har det kørt imponerende godt, og det bedste ved det hele er selve organiseringen, hvor der ikke er kaos ved dommerbordet, siger Henrik Andersen.

- Vi kommer for hyggens skyld. Så booker vi os ind i seks huse Ribe Byferie torsdag, tager en tur til Tyskland fredag og spiller bordtennis lørdag og søndag, siger Henrik Andersen, der desuden roser Ribe Bordtennisklub for at tage sig godt af stævnets yngste spillere, fordi klubben ikke er bleg for at lægge flere præmier ind, så der er flere, der får noget med hjem.

Annonce

19 podieplaceringer

Kvickly Cups Herre Elite række blev vundet af forhåndsfavoritten Allan Bentsen over en tysk modstander, mens Peter Trans fra Ribe BTK fik en delt tredjeplads.Blandt klubbens egne spillere blev det til 19 podieplaceringer.

Der var førstepladser til følgende: Louise Andersen (dame junior elite), Gustav Højslet (puslinge elite), Lauge Foged (junior B), Gustav Højslet og Marcus Jensen (puslinge doubke elite), Anders B. Nielsen og Ken Karlskov (puslinge C double) samt Louise Andersen og Line Tækker (dame double elite).

Der var andenpladser til følgende: Peter Trans (u21 elite), Fillip Højslet og Alexander Nissen (yngre drenge double B), Mads K. Jensen og Oliver Nielsen (junior B) samt Peter Trans og Jan Ole Penderak (senior klasse 1 double).

Der var tredjepladser til følgende: Anders B. Nielsen (puslinge D), Filip Højslet (yngre drenge B), Oliver K. Nielsen (junior C), Kasper Andersen (senior klasse 2), Peter Trans (senior elite), Gustav Højslet og Fillip Højslet (yngre drenge double elite), Jens Pedersen og Peter Smidt (herre klasse 5 double), Fillip Højslet og Gustav Højslet (puslinge double B) samt Kasper Andersen og J. Okkels (senior double elite).

52-årige Henrik Andersen fra Slagelse har i 35 år været formand i Bordtennisklubben Slagelse, og han roser stævnet for dets organisation, og kalder Kvickly Cup for Danmarks bedste stævne. Foto: Kåre Welinder

8 minutter forsinket

Formand for RBTK, Knud Andersen, er glad for roserne til klubben og de 50 frivillige samt otte personer, der under hele stævnet holder styr på alt fra førerbunkeren.

- Selvom der er 530 spillere med, og der i alt over to dage spilles 3000 kampe, så præsterede vi at være kun otte minutter forsinket, da lørdagens kampe var færdigspillede om aftenen. Det var vi også selv meget imponerede over, siger Knud Andersen i en kort pause mellem hans mikrofonoplæsninger af de kampe, der skal spilles ved de enkelte borde i de fire haller.

Derudover beder han i mikrofonen om, at en Kia skal flyttes, at en spiller hurtigt skal møde frem til et bord og råber navnet Allan Bentsen op i højttalerne til en kamp, hvilket vidner om et vist niveau til Kvickly Cup, hvis man ellers kender til en af Danmarks bedste bordtennisspillere gennem tiderne.

Så selv om Knud Andersen og RBTK-garden havde travlt, så forløb alt efter planen ved Danmarks største og bedste bordtennisstævne.

Tre store haller og en multisal er alle fyldt op med bordtennisspillere i de to dage, Kvickly Cup varer. Det giver et virvar af spillere og kampe, men organisationen er imponerende god til Danmarks største bordtennisstævne. Foto: Kåre Welinder
I alle rækker helt nede fra de mindste til de ældste, bliver der gjort noget ud af præmieoverrækkelsen, der alle foregår foran RBTK's kommandocentral mellem hal 1 og hal 3 i Ribe Fritidscenter. Foto: Kåre Welinder
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Ædle dråber i nye rammer

Leder For abonnenter

JV mener: Først nu er Britta Nielsen dømt

Det har vakt berettiget opsigt, at det over en lang årrække lykkedes Britta Nielsen at stjæle over 100 millioner kroner, som ellers skulle være brugt til gavn for de svageste borgere i samfundet. Hvordan kunne en betroet offentligt ansat optræde så kynisk? Og hvordan kunne kontrolmekanismerne i en ellers gennemreguleret offentlig sektor svigte i så uhørt grad? Det er spørgsmål, mange danskere savner gode svar på. Og med god grund. For Britta Nielsen-sagen er sammen med andre statslige skandaler i de senere år med til at skabe tvivl om, hvorvidt vores samfund virkelig er så ukorrupt og velfungerende, som vi ellers godt kan lide at bryste os af. Desværre har Britta Nielsen også kunnet have oplevelsen af at være dømt på forhånd. Her er, hvad daværende socialminister Mai Marcado (K) sagde om Britta Nielsen i efteråret 2018 til Berlingske: - Man er virkelig gennemgående et dårligt menneske, når man vælger at stjæle fra den her gruppe. Så har man jo ingen moral og ingen nedre grænse for anstændighed. Mai Mercado havde fuldstændig ret i sin bedømmelse af Britta Nielsen. Men det var meget upassende, at hun stemplede Britta Nielsen som skyldig, inden retten havde talt. Det var en udtalelse, der formentlig er i strid med god forvaltningsskik, da Mai Mercado på det tidspunkt var minister og dermed havde et særligt ansvar. Såvel borgere, medier som politikere kan undervejs i en så omtalt sag som denne nemt komme til at bruge formuleringer, der reelt slår fast, at den mistænkte er skyldig. Men det er meget vigtigt, at vi holder fast i, at det kun er de uafhængige domstole, som kan frikende eller dømme en anklaget. Det skal også gælde for en gennemført kynisk svindler som Britta Nielsen. Selv om hun siden efteråret 2018 af de fleste har været opfattet som skyldig, var det først tirsdag klokken 16.30, at hun fik sin dom ved Københavns Byret. Mange vil nok mene, at hun havde fortjent en længere straf end de seks år og seks måneders fængsel, det blev til. Men det er ligegyldigt for Britta Nielsens sag, hvad den enkelte borger mener. Retten har talt, og sådan skal det være i et retssamfund.

112

Sag mod bisidder, der hængte jobcenter-ansatte ud på YouTube, er blevet udsat: Dommeren undersøges for at være inhabil

Annonce