Annonce
Billund

Mange aktiviteter til Byens Fest i Billund

Om aftenen underholder Aretha Franklin Tribute. PR-foto.
Lørdag den 24. august løber Billunds nye byfest af stablen med underholdning for børn og voksne, boder, gode tilbud og kulturelle oplevelser. Det hele afsluttes med en stor fest om aftenen.

Billund: Der er masser af aktiviteter at se frem til, når Billunds nye byfest Byens Fest holdes på lørdag.

Allerede klokken 09.00 går det løs på Byens Plads (mellem Lego House og Den Jyske Sparekasse), hvor der vil være bankospil til en 10’er pr. plade eller 6 plader for en 50’er med gevinster sponsoreret af byens butikker.

Er du ikke morgenfrisk vil der i løbet af dagen være salg af lodder til det amerikanske lotteri. De heldige kan blandt andet vinde flybilletter og gavekort til vinsmagning og til byens butikker.

Over middag er er familieløb, når der klokken 13 holdes "Family Run". Her skal man huske at tage hvidt tøj på, der gerne må blive beskidt, da der bliver skudt med farver under løbet.

Annonce

Musik og fest

Man kan også tage sit skateboard med under armen og afprøve Børnenes Hovedstads skaterbane eller bygge løs med genbrugsmaterialer på pop-up byggepladsen.

Vil du have endnu mere sved på panden, er der danseakrobatisk træning klokken 12.00 i Billund Centret.

Når klokken slår 16.00, bliver festteltet ryddet til aftenens fest. Her vil der blive serveret mad fra Refborg, og Billund Amatørscene kommer og underholder. Senere bydes der op til dans, når Party Planet giver den gas med nye som gamle hits.

Billetter til festaftenen kan købes hos Beth Baun. De sælges frem til og med torsdag efter først-til-mølleprincippet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Erhverv For abonnenter

3F-formand undrer sig over lukningen af testfabrik: Man vil opleve et kæmpe dræn af viden

Annonce