Annonce
forside

Mange udfordringer hersker forud for vigtigt opgør på Sjælland

FC Sydvest er klar til forårets tredje udebanekamp, når holdet møder Avarta i Rødovre. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

FC Sydvest 05 Tønder drager tidligt søndag morgen afsted på forårssæsonens tredje udebanetur. Mandskabet skal endnu engang til Sjælland, hvor det møder Avarta i kampen om tre point. Kampen bliver fløjtet i gang klokken 15.00 på Espen Kunstgræsbane.

Tønder: FC Sydvest har i de foregående fire kampe formået at hente to point. Søndag eftermiddag venter en stærk modstander i form af Avarta, som har hentet syv point i de foregående fire kampe. FC Sydvest har brug for point, hvis holdet skal blande sig i kampen om oprykning. FC Sydvest er uden venstrekanten Thawng Ni Dum i søndagens opgør samtidigt med, at mandskabet er hårdt plaget af skader.

- Vi er hårdt ramt på karantæner og skader, så jeg må se bort fra hele seks spillere. Det betyder, at jeg kan risikere kun at have to spillere på bænken til søndagens opgør, siger cheftræner Jacob Stolberg.

Annonce
Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Flere profilerede spillere

Avartas trup byder på flere profilerede spillere, der har haft en opvækst i forskellige klubber i Alka Superligaen. Forud for forårssæsonen forstærkede klubben sig yderligere ved at hente Seejou King, der blandt andet har spillet i den portugisiske storklub Sporting Lissabon. Klubben har dog også måttet vinke farvel til den tidligere superliga-general Martin Albrechtsen, som stoppede sin aktive fodboldkarriere ved efterårets afslutning. Jacob Stolberg mener, at han og hans mandskab har bedst af at holde fokus på sig selv.

- Vi har ikke det store kendskab til vores modstander, men derimod holder vi fokus på os selv, afslutter cheftræner Jacob Stolberg.

Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce