Annonce
Varde

Mange vil donere til lukningstruet Mariehaven: Engelbrecht er optimist efter redningsaktion

Der kom mange borgere til Mariehaven søndag med tilsagn om støtte. Foto: Morten Nielsen
Annonce

Ansager: En redningsaktion i form af tre borgermøder søndag betyder, at Helge Engelbrecht er optimist, hvad angår fremtiden for hans coronakriseramte Mariehaven. Engelbrecht har tidligere oplyst, at Mariehaven er i akut livsfare, der er ikke penge til sæsonen 2021.

Her i 2020 er samtlige arrangementer ved navn Sommersang i Mariehaven aflyst som følge af corona, og aflysningerne truer altså med at knække Mariehaven økonomisk.

Der var flere end 50 deltagere i hvert møde ved arrangementet søndag. Der var på grund af coronasmittefaren tre møder udendørs i Mariehaven.

- Der var mange, der tilkendegav, at de vil købe folkeaktier, siger en optimistisk Helge Engelbrecht.

Han er rigtig glad for opbakningen, selv om han endnu ikke ved, om Mariehaven er reddet. Helge Engelbrecht vil ikke offentligt sige, hvor stort et beløb der mangler, for at der atter bliver Sommersang i Mariehaven.

- Men vi har fået en del tilkendegivelser fra hele landet, mange er parate til at støtte, siger Helge Engelbrecht, der i 2009 sammen med sin kone Rie etablerede Mariehaven med den karakteristiske træscene.

Helge Engelbrecht valgte tidligere på året at forny kontrakterne med de kunstnere, som skulle have spillet i år. Det var stort set kun årstallet, der blev ændret i kontrakterne. Herved blev det planlagte program i 2020 skubbet til 2021. Det sparede en del tid.

Mange store kunstnere har optrådt i Mariehaven

  • Der har stået mange kendte navne på den karakteristiske træscene i Mariehaven.
  • Birthe Kjær, Anne Dorthe Michelsen, Maggie Reilly, Nanna og mange andre.
  • Der har altid været opbakning og frivillige hjælpere med til at afvikle Sommersang i Mariehaven.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Michael og Ruddi har skudt 152 mårhunde på et år: - I sommers var jeg ude hver nat

Trekantområdet

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce