Annonce
Tønder

Mangfoldighed er en styrke - derfor vælger jeg at blive i Venstre

Annonce

Læserbrev: Det har været en lidt turbulent tid i Venstre i Tønder Kommune - som det kan være i alle partier på skift. Sådan er det ikke i mit område - vi har en velfungerende lokal bestyrelse, der repræsenterer byen bredt, og vi har et rigtig godt samarbejde, hvor vi lytter og respekterer hinanden.

I sidste uge blev det officielt, at der kommer en ny liste i vores byråd, en liste, der har sit udspring i Skærbæk-egnen. Velkommen til - jeg ønsker et godt samarbejde med jer.

Jeg har valgt at blive i Venstre i Toftlund, da jeg mener, det er den klart bedste platform at arbejde ud fra i byrådet. Et godt udgangspunkt for at vide besked om, hvad der rører sig i byen og vores omegn. Og så er det givtigt at have nogen at sparre med i en lokal forankret bestyrelse. Dette er jo f.eks. rigtig vigtigt med vores Udviklingsplan i Toftlund - som jo hele tiden skal udvikles og holdes i gang - også i Tønder. Den samme holdning har min bestyrelse - det er en fælles beslutning.

Og med 15 lokale Venstre-foreninger er vi netop en græsrodsbevægelse, der kan arbejde nedefra og skabe sammenhængskraft i hele vores kommune - ud fra at mangfoldighed er en styrke.

Og så har Venstre i Toftlund jo været her lige så længe, jeg kan huske. Vi er en fast del af byen, der ligesom andre foreninger arbejder for alle, og det ønsker vi skal fortsætte.

Jeg arbejder altid ud fra, at jeg kan samarbejde konstruktivt med alle i byrådet og på at få ting til at ske - både i hele kommunen og i mit lokalområde. Det vil jeg fortsætte med at gøre - både i denne byrådsperiode og hvis jeg får opbakning - også i næste: Gøre det vi er valgt til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Politiet efterlyser 30-årig kvinde

Annonce