Annonce
forside

Manglende sammenspil kostede Hviding kampen

Hviding: Oprykkerne fra Hviding IF tog imod Sydstjernen LIF i et vigtigt opgør i bunden af tabellen. Et opgør Sydstjernen vandt med 25-19.

Hviding fik en skidt start på kampen og kom hurtigt bagud 7-1. Et målmandsskift og et par gode offensive aktioner gav hjemmeholdet fornyet energi, hvilket resulterede i et flot Hviding-comeback og en pausestilling på 10-10. Efter pausen kom Hviding dog hurtigt bagud med fire mål, hvorefter der stod Sydstjernen på resten af opgøret.

- Manglende sammenspil og dårlig kondition kostede os dyrt. I slutningen af første halvleg viste vi, at vi har nogle kvaliteter, men set over hele kampen var det ikke godt nok. Vi må optimere vores træning og blive bedre til at udnytte den rutine vi har, udtaler Hviding IF-træner, Michael Veje.

Hviding IF - Sydstjernen LIF, Aabenraa 2 19-25 (10-10).

Håndbold, 3. division, damer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce