Annonce
forside

Manglende skarphed kostede for Sydstjernen-piger

Der var forhåbninger om en sejr, men det unge hold fra Sydstjernen kunne ikke få spillet til at fungere. Det blev derfor gæsterne, som tog et spring væk fra nedrykningsstregen.

Aabenraa: Det unge hold fra Sydstjernen viste i kampens indledning gode takter. Energiniveauet var højt, hvilket var tydeligt at se i forsvaret, hvor der blev lukket godt og grundigt af. Også kontraløbene blev i starten omsat til mål. Tendensen fortsatte desværre for Sydstjernen ikke.

Efterhånden som gæsterne fra TPI Odense 2 begyndte at spille med mere fysik, blev det svært for værternes unge piger. Specielt modstanderens stregspiller havde hjemmeholdet i angrebet svært ved at komme udenom eller holde fast i. Forsvaret mistede i løbet af første halvleg også momentum. Det var derfor fortjent at Odense kunne gå til pause foran 12-10.

Fra anden halvlegs start manglede de sidste ti procent hos hjemmeholdet. Nogle procenter, som kostede både offensivt og defensivt. Angrebene løb ud i sandet, og de nemme kontramål udeblev. Den manglende skarphed havde gæsterne ikke. De benyttede sig af små huller i hjemmeholdets forsvar og kunne dermed bibeholde deres føring fra første halvleg.

Derfor viste måltavlen efter slutfløjt 20 til Sydstjernen og 24 til TPI Odense.

Medvirkende til at der kun blev lukket 24 mål ind, var den 19-årige målmand Henriette Hovesen. Hun blev af træner Jesper Danielsen rost for at have stået en rigtig sikker kamp.

- Resultatet var ikke som håbet, men nu har vi to ugers pause, og så må vi være helt klar til næste kamp, sagde Jesper Danielsen efterfølgende om nederlaget.

Håndbold, 3. division, kvinder

Sydstjernen LIF, Aabenraa 2 - TPI Odense 2 20-24 (10-12)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Kalmar-huse reddet fra konkurs

Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Kolding

Genoptager omdiskuteret samarbejde: Konsulenter på resultatløn skal igen finde besparelser på udsatte borgere

Annonce