Annoncørbetalt indhold

Mangler dit barn tøj, legetøj eller andre vigtige ting? Læs med her og få vores nemme og billige tips

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Børn vokser som ukrudt. Og helt lige som det er svært at få has på mælkebøtter og skvalderkål, så kan man heller ikke forhindre, at ens barn vokser fra Gurli Gris-fascinationen og at den langærmede trøje lige pludselig er tættere på at være en kortærmet bluse. Både i længde og drøjde ændrer de sig altså snapt, men ikke nok med det så modnes de og ændrer interesser og ydermere får de også nye og andre behov. Hvis man som forældrer forsøger at følge med og samtidigt kun køber nyt, kan det blive en dyr og tilmed ikke særligt bæredygtig fornøjelse. Men hvis du læser med i denne artikel kan du få vores tips og tricks


Annonce

Auktioner landet rundt

For mange mennesker kan auktioner meget vel virke som et fremmed koncept, men hos Campen Auktioner er der auktionsvare til enhver smag. Som eksempel så går nogle virksomheder fra tid til anden konkurs, hvorefter man afholder et konkurssalg eller auktion for at sørge for færrest muligt tabte penge for virksomheden. Dette kommer dig som forbruger og forældrer til gode, da man her kan finde forskellig påklædning, legesager og andre gode ting til børn uden nødvendigvis at give fuld pris.


Gemmer og guld i genbrugsbutikken

Heldigvis for dig så er der også mange andre forældre, som oplever at deres børn vokser fra ting og så kan de vælge at sende disse ting videre til eksempelvis genbrugsbutikken. Inden tingene bliver sendt til genbrug, sorterer mange forældre ting fra i tilfælde af at de er for brugt, beskidt eller i stykker og efterfølgende sorteres der også i butikken, så du kan være sikker på, at det er godt til brug for dit barn og dig. Og så på grund af at tingene er brugte, behøver du heller ikke at betale den fulde pris og indimellem kan du være heldig at slippe med en lille skilling.


Forældre, der sælger ud

Det er efterhånden også meget udbredt at privatperson sælger ud via forskellige marketplaces og lignende hjemmesider. Dette betyder at kontakten er meget direkte og at salget sommetider har en anderledes karakter end den, man kender fra en helt almindelig butik. For eksempel er det meget normalt, at man kan købe en hel sæk fyldt med tøj, hvor denne så passer til en bestemt tøjstørrelse, aldersinterval eller måske også enten pige eller dreng. Man kan altså ikke helt bestemme, hvad man får med men prisen er som oftest temmeligt tålelig og til at betale.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.