Annoncørbetalt indhold

Mangler du en god fødselsdags- eller værtsgave?

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Over den lange sommer kan vi alle sammen nyde vejret og de mange sommerfester og fødselsdage. Festen kan dog ikke altid ”bare” nydes. Hvad nu med gaven til fødselaren, studenten eller bare den glade vært?

Her må du lægge dig let i selen og aflevere noget, din vært ikke har en million af i forvejen. En god flaske vin er næsten altid en god gave, men det kan også være en smule kedeligt, når værten får 10 af dem på samme aften.

Annonce

Få her nogle gode tips til gaver, der giver værten en behagelig overraskelse.

Til den skadede kontorarbejder

Trænger vi ikke alle sammen til en god gang massage? De hårdtarbejdende håndværkere, der dagligt belaster deres krop ved at løfte og styre tunge elementer. Eller kontorarbejderne, hvis kroppe dagligt forringes af stilstand og en ringe holdning i kontorstolen? Jo, de trænger begge til massage.

Skal du så give en tid til en massør, eller skal du klare jobbet selv?

Alt efter dine færdigheder som massør og forhold til værten, vil det være lidt for intimt med et klippekort til dig som massør. En rigtig massør tid vil dog være helt genial, men kan være en smule bekostelig.

Her kommer din nye ven ind i billedet. Det er en massagepistol. Som navnet antyder giver det pistolformede apparat brugeren mulighed for at skyde sine problemer væk. Peg pistolen på din ømme muskler og lad maskinen klare resten.

Den kan blive modtaget både med overraskelse, forundring og måske et lille grin. Grinet er dog forsvundet, når værten dagen efter lige skal prøve massagepistolen alligevel.

Oplevelsen til din kollega eller gode ven

Er det en kollega eller god ven du skal besøge, som du altid gerne vil bruge mere tid sammen med? Så tag opfordringen op og brug mere tid sammen med denne særlige person.

Køb nogle koncertbilletter, billetter til en sportsevent, teater, biografen eller noget femte. Opfordringen er klar. Jeg vil gerne bruge til sammen med dig.

Altid en virkelig god gave at få, og eventet behøver ikke være noget stort eller unikt. Bare det, at I tager afsted sammen og har en god aften, går aftenen speciel.

Med det sagt bliver det selvsagt en mere underholdende aften, hvis eventet passer til jeres smag og behag. Brug derfor gerne noget tid på at finde den rette koncert, som du ved bliver et hit. Eventuelt kan du give et gavekort til et spillested og ud fra det kan I så vælge en koncert sammen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.