Annoncørbetalt indhold

Mangler du nogle nye idéer til din virksomhed? Kig med her

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der findes mange forskellige tiltag og idéer, som du kan tage i brug, men det kan være meget svært at finde rundt i, og så kan det også være lidt uoverskueligt. Du kan jo ikke rigtigt prøve det hele på en gang, og hvad skal du så tage i brug først?


Annonce

Der er i hvert fald et kæmpe marked derude, hvor der er mange, der kan tilbyde noget, der har potentiale til at forbedre til din virksomhed, så det kan være svært at finde ud af, hvad du egentlig selv ønsker at tage i brug. Der er alt fra firmafrokost til et godt hjemmesidedesign, og det er alle sammen ting, der kan medvirke til forbedringer hos din virksomhed. Vi kommer nærmere ind på disse ting i denne artikel.


Frokostordning

En god idé til din virksomhed, er blandt andet frokostordning. Med en firmafrokost i Aarhus, har du muligheden for at tilbyde dine ansatte en frokost, og så behøver de slet ikke at skulle tænke på mad i løbet af deres arbejdsdag. Det er en stor forskel for de ansatte. De plejer at skulle sikre sig, at de har en madpakke klar hver dag, og de skal hver dag tænke over, at de skal have pakket denne madpakke, så de ikke ender med at dukke op med ingenting.


Her er der selvfølgelig fortsat en mulighed for at tage ud og købe noget, men det er alligevel langt mere besværligt, end når det bare er til rådighed på arbejdspladsen, og de ikke selv behøver at tænke over det.


Sociale medier

Sociale medier vokser og vokser, så det kan også være en fordel at fange nogle potentielle kunder derinde. Det kan være svært at finde ud af, hvis du aldrig selv har været den største fan af de sociale medier. Men heldigvis findes der masser af virksomheder derude, der står klar til at hjælpe din virksomhed med, hvordan de sociale medier kan håndteres. Der er nemlig uendeligt mange muligheder på de sociale medier, og det vil være synd at gå glip af alle de muligheder.


Hjemmesiden

Som nævnt tidligere, så er det også godt med et lækkert hjemmesidedesign. I det hele taget, er en hjemmeside en god idé uanset, om du har en fysisk butik eller ej. Det gør nemlig, at du kommer frem i søgninger, og så kan kunder finde din virksomhed og måske ende med lige præcis at vælge din fremfor alle de andre.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.