Annonce
Sport

Marco Lund til OB

Marco Lund har haft svært ved at tilspille sig en fast plads i EfB. Foto: Bo Amstrup / Scanpix

EfB-forsvarer skifter med øjeblikkelig virkning på en tre et halvt-årig kontrakt. EfB har forsvarer fra Burkina Faso på prøve.

EfB's 21-årige forsvarsspiller Marco Lund har underskrevet en aftale mod superligaklubben OB, der gælder tre et halvt år. Han skifter med øjeblikkelig virkning.

- Jeg har været rigtig glad for at være i Esbjerg, hvor de har troet meget på mig, men jeg ser selvfølgelig meget frem til at blive OB'er. Jeg har store ambitioner, og et skifte til OB er et klart skridt fremad i min karriere. Det er en klub, der er rigtig god til at videreudvikle spillere til et endnu højere niveau, og jeg er klar til at give alt det, der skal til, for at jeg kan kæmpe mig ind på holdet. Jeg er en hurtig, frygtløs og atletisk forsvarsspiller, der ikke kan fordrage at tabe, og jeg tager gerne et par sting undervejs, hvis det skal til for at jeg får det bedste ud af mig selv og det hold jeg spiller for. Det glæder jeg mig til at vise i OB i den kommende tid, siger Marco Lund til OB's hjemmeside.

I EfB var Marco i efteråret reduceret til reserve efter, at Rodolph Austin var blevet flyttet tilbage i forsvaret.

EfB-sportschef Ted van Leeuwen er allerede på udkig efter en erstatning.

- Vi får den centrale forsvarsspiller Ben Aziz Zagre till prøvetræning, og vi vil se ham an i de næste to uger. Han er en høj midterforsvarer fra Burkina Faso, der kommer fra det akademi, som styres af Olympique Lyon-spilleren Bertrand Traore. Ham kender jeg fra min tid i Vitesse, hvor jeg hentede ham, inden han kom til Chelsea og Ajax, og han har anbefalet Ben Aziz Zagre, der senest har spillet i klubben Ajeb i Burkina Faso, siger Ted van Leeuwen til EfB's hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Oceanliner i miniformat har sejlet 60 år mellem Esbjerg og Fanø: Nu sendes den lille motorfærge Sønderho på førtidspension

Annonce