x
Annonce
Sport

Marcondes og co. var for stærke for EfB

EfB-reserverne skal i kamp igen på tirsdag, hvor Silkeborg IF kommer på besøg. Foto: Lars Johansen.
EfB-reserverne fik ikke skovlen under FC Midtjylland, men slap bedre fra kampen, end tilfældet var i sæsonpremieren.

Esbjerg: EfB-reserver kom til kort mod et stærkt og rutineret FC Midtjylland-mandskab og måtte se Emiliano Marcondes og holdkammeraterne løbe med en 3-1 sejr.

Forskellen på rutinen og fysikken var at se i store dele af kampen. Her var esbjergenserne bare lidt for lette i forhold til deres modstandere.

Esbjergenserne kom dog bedre med i kampen, men der havde midtjyderne allerede bragt sig foran med 2-0. EfB-reserverne fik efterfølgende bedre greb om kampen, så det midtjyske pres ikke blev så voldsomt.

Mathias Kristensen var tæt på at reducere i begyndelsen af anden halvleg, men afslutningen ramte overliggeren. Kristensen kom på måltavlen, da han reducerede til 1-3 på et straffespark, efter indskiftede Rasmus Rejnhold var blevet trukket ned i feltet.

Annonce

Fremgang at spore

Nederlaget til de styrke midtjyder pillede ikke ved, at esbjergenserne kunne tage et par positive takter med fra kampen.

- Vi er selvfølgelig ikke tilfredse med at tabe, men vi har nogle gode sekvenser, som vi havde arbejdet med på forhånd, som vi er tilfredse med, siger EfB's A+ træner, Lars Vind, med henvisning til esbjergensernes struktur på banen.

- Jeg kan ikke sige, at det er ufortjent, at vi tabte kampen, med det pres vi var under, men vi har fået en helt anden attitude i forhold til sæsonpremieren i reserveligaen, siger Lars Vind.

EfB - FC Midtjylland 1-3 (0-2).

Fodbold, reserveligaen.

Mål: 0-1 Emiliano Marcondes (16.), 0-2 Rasmus Nicolaisen (25.), 0-3 Marc Dal Hende (61.), 1-3 Mathias Kristensen, str. (86.).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce