Annonce
Esbjerg

Maria starter som mobilfrisør

Maria Tobiasen har startet en egen hjemmefrisørsalon med navnet Maria T - din mobilfrisør. Hun kører i sit gamle hjemmeområde Vejrup, Gørding og Bramming flere dage hver uge. Foto: Martin Wilde
I årevis havde hun en frisørsalon i Gørding. Men så blev hun gravid og solgte salonen. Nu er Maria Tobiasen tilbage som frisør – men denne gang som mobilfrisør.
Annonce

BRAMMING / GØRDING / VEJRUP: Hun er født og opvokset i Vejrup. I mange år havde hun egen frisørsalon i Gørding. Men hun fandt en mand, der driver virksomhed i Egtved, og så blev det der, familien kom til at bo. Da hun blev gravid, solgte hun salonen i Gørding.

Men nu er Maria Tobiasen tilbage i barndommens område. For hun er atter blevet selvstændig, denne gang med firmaet Maria T - din mobilfrisør, og med i de områder, hun er begyndt at køre i som mobilfrisør, er Vejrup, Gørding og Bramming.

- Jeg tager rundt til folk og klipper og farver. Jeg har alle mine frisørartikler med i tasker. Jeg tror på, at i en travl hverdag, hvor familien skal klippes, så kan jeg komme og klippe ungerne, mens der laves mad, fortæller Maria Tobiasen i en pause mellem to klipninger. For hun har allerede fået nogle af hendes tidligere kunder tilbage.

Annonce

Savnede kunder

- Der er en del af mine gamle kunder, som har ringet, og jeg har allerede fuldt booket flere dage i denne uge. Jeg kører i Egtved og så i Vejrup, Gørding og Bramming. Så håber jeg, at jeg kan samle det, så jeg kører her i området et par dage om ugen.

Blå bog

Maria Tobiasen er 35 år.

Hun er født og opvokset i Vejrup.

Hun er gift og har et barn.

Hun er uddannet frisør i 2006, og har både været selvstændig og ansat.

Nu har hun startet: Maria T - din mobilfrisør

Hun klipper både mænd, kvinder, børn og farver, men laver ikke permanent.

Maria Tobiasen solgte salonen i Gørding, da hun for tre år siden skulle på barsel. Siden har hun arbejdet i en salon i Egtved, men trangen til at blive selvstændig igen blev for stor.

- Og så savnede jeg kunderne her i området. Det er spændende. om jeg får gang i det igen. Men det håber jeg, jeg gør, siger Maria Tobiasen.


Der er en del af mine gamle kunder, som har ringet, og jeg har allerede fuldt booket flere dage i denne uge. Jeg kører i Egtved og så i Vejrup, Gørding og Bramming. Så håber jeg, at jeg kan samle det, så jeg kører her i området et par dage om ugen.

Maria Tobiasen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Billund

Første kandidat har meldt sig: Peter Fredensborg vil være borgmesterkandidat

Annonce