Annonce
Kolding

Marianne fra Kolding hædres af forsvarsminister: Modtager pris for sit frivillige arbejde

Marianne Junggren Kjær fra Kolding begyndte som frivillig i Beredskabsforbundet i 1992. Hendes store frivillige indsats blev hun mandag hædret for af Forsvarsminister Trine Bramsen. Foto: Forsvarsministeriet
Marianne Junggren Kjær er blevet hædret for sin store, frivillige indsats i Beredskabsforbundet af forsvarsministeren.
Annonce

Kolding: I 28 år har Marianne Junggren Kjær fra Kolding været frivillig i Beredskabsforbundet, og hendes store frivillige indsats har hun nu fået et skulderklap af de store for.

Mandag modtog hun, der begyndte i Beredskabsforbundet i 1992, nemlig forsvarsministerens frivillighedspris og blev dermed hædret for sin indsats som frivillig ildsjæl. Forsvarsminister Trine Bramsen overrakte prisen til hende ved et arrangement på Vejle Brandstation.

I en pressemeddelelse fra ministeriet hedder det, at "nogle helte er lettere at få øje på end andre. Marianne Junggren Kjær fra Kolding er en af de andre. En af de helte, der normalt ikke trækker overskrifter i medierne. Hun har ikke udført en enkeltstående, bemærkelsesværdig heltegerning, men derimod påtaget sig det lange, seje og ofte oversete træk ved altid at hjælpe og glæde folk omkring sig."

- Alle landets frivillige fortjener en stor tak og respekt for deres indsats. De tilsidesætter sig selv for at yde en indsats for andre. Men der er også grund til at sige en ekstra tak til dem, der yder en ekstraordinær og bemærkelsesværdig indsats. Det gør Marianne Junggren Kjær. Og derfor er jeg glad for at overrække hende prisen i år, siger Trine Bramsen i en pressemeddelelse.

Frivilligprisen tildeles frivillige eller frivillige enheder i Redningsberedskabet og Hjemmeværnet. Formålet med prisen er at påskønne det store arbejde og den indsats, som udføres af de frivillige.

Det er blandt andet frivillige i Hjemmeværnet og Redningsberedskabet og myndigheder i beredskabet, Politiet, Forsvaret og Hjemmeværnet, der kan indstille individuelle frivillige eller frivilligenheder til Årets Frivilligpriser. Frivilligkontaktudvalget vurderer indstillingerne og fungerer som priskomité for årets frivilligpriser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Trods fortsat øde afgangshaller: Billund Lufthavn forventer fordobling af flytrafikken i 2021

Annonce