Annonce
Navne

Marianne Karlsmose genopstillet i Sydjylland

Marianne Karlsmose bor i Tarm, er gift og mor til tre sønner i alderen 13-19 år. Hun var partiformand for KD i 2002-2005.

Kristendemokraterne har genopstillet Marianne Karlsmose, KD-regionsrådsmedlem og politisk landsnæstformand, som folketingskandidat i Sydjyllands Storkreds

- Jeg føler mig rigtig godt hjemme i Syd- og Sønderjylland, hvor jeg er født og opvokset, og hvor jeg har boet forskellige steder i en længere årrække. Ved seneste folketingsvalg var KD snublende tæt på at få et mandat i Sydjylland. Siden 2019 er vi blevet styrket i meningsmålingerne, og senest er KD igen repræsenteret i folketinget som følge af Jens Rohdes indmeldelse i KD. Det giver grund til optimisme, siger Marianne Karlsmose.

Hun glæder sig til en valgkamp med udgangspunkt i KD’s 2030-plan, der, ifølge Marianne Karlsmose, indeholder politik på en lang række områder som menneskeværd, næstekærlighed og bæredygtighed udfoldet i praktisk politik - herunder familiepolitiske forslag, styrkelse af psykiatri- og misbrugsbehandling og kamp for borgerlige frihedsrettigheder i både skole- og udlændingepolitik. Ifølge KD skal kommuner og regioner frisættes og tilføres markant flere økonomiske ressourcer, så der bliver mulighed for et løft af både ældreområdet og sundhedsvæsenet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce